Betiche

Huisstijl ontwerp

We werken al een lange tijd samen aan mooie projecten met Betiche visuele beleving. Voorheen maakten zij vooral wanddecoraties voor kantoren, ziekenhuizen en publieke omgevingen, maar Betiche heeft echter niet stilgestaan. Onder de naam Betiche, visuele beleving, creëren zij nu een gehele unieke visuele beleving voor ruimtes waar mensen wonen, werken en leven. Door middel van custom made visuals, wandprints en glasdecoraties, slimme bewegwijzering met wayfinding en prettige akoestiek.

Deze verandering bracht ook de vraag naar een nieuwe website met zich mee. De vraag van de klant was een modern website ontwerp met een persoonlijke touch. Eveneens moest de website professioneel en toegankelijk zijn, maar moest het bekende ‘Betiche gevoel’ behouden worden. Om de nieuwe website en de uitbreiding van het bedrijf aan te kondigen bij bestaande klanten wilden de klant een nieuwsbrief per e-mail verzenden.

Betiche, webdesign desktop, Mixus Studio

Betiche, webdesign mobile phone, Mixus Studio

Betiche, webdesign desktop, Mixus Studio

In de eerste gesprekken kwam al snel naar voren dat het bestaande gevoel van Betiche niet mocht verdwijnen. Betiche staat voor persoonlijk contact, iedere klant is uniek en wordt hierin persoonlijk geadviseerd. De toon van de website is daarom ook licht en toegankelijk, maar laat wel zien dat dit een bedrijf vol passie en professionaliteit is.
De lay-out van de website is geïnspireerd op een magazine. Korte tekstjes en pakkende beelden voeren de boventoon. Op iedere pagina zijn mooie headers te vinden met pakkende quotes. De balans tussen kleur, witruimte en typografie zorgt dat de website één passend geheel is.

Belangrijk voor Betiche was dat de vaste partners een duidelijke plek op de website kregen. Betiche werkt alleen met ervaren mensen die allemaal expert zijn in hun vakgebied. Alleen op deze manier is de zeer hoge kwaliteit van het bedrijf te bereiken. Van architect tot monteur, iedereen is een belangrijke schakel in het proces.

Betiche, webdesign desktop, Mixus Studio

Om de site meer dan alleen een online visitekaartje te maken, creëerden we een blogpagina. Op deze pagina schrijven niet de medewerkers van Betiche, maar vooral partners, interessante klanten en relaties worden hier aan het woord gelaten. Door kennis te delen en de dialoog aan te gaan met de bezoeker wordt de website een interactief platform.

Betiche, webdesign desktop, Mixus Studio

Om de website aan te kondigden maakten we een nieuwsbrief welke aansluit bij de stijl van de website. Deze nieuwsbrief werd naar de vaste contacten van Betiche verstuurd. Het doel was om de uitbreidingen binnen het bedrijf aan te kondigen en de contacten kennis te laten maken met de nieuwe website.

Betiche, webdesign desktop, Mixus Studio

Ook een website laten ontwerpen of meer weten of dit project? Neem dan contact met ons op.

“Mijn vraag was een persoonlijke, inspirerende website in ‘magazine stijl’. Heel geslaagd ontwerp van Maxime en Miranda. En binnen de deadline van 2 maanden opgeleverd!”
Joyce Onverwagt, Betiche