charterersliability.com

Print

charterersliability.com, infographic, Mixus studio

charterersliability.com is onderdeel van de Dupi Insurance group en is gespecialiseerd in verzekeringen voor de maritieme sector. Het bedrijf heeft meer dan 500 service kantoren over de hele wereld en 4 hoofdkantoren in Rotterdam, Amsterdam, Antwerpen en Kopenhagen.

Omdat verzekeringen voor veel mensen droge kost zijn, willen zij van het stoffige imago af en een jongere doelgroep aanspreken. Om prospects beter te kunnen bereiken werden wij gevraagd om een infographic te maken van de werkzaamheden van charteresliability.com.

Belangrijk was dat goed naar voren komt dat chartersliability.com geen bedrijf is dat voor de haven werkt, maar dat zij van oudsher een havenbedrijf zijn die verzekeringen doet. We creëerden een sterke grafische poster welke overzichtelijk en beknopt verteld over het bedrijf, de mogelijkheden en producten. De stijl van de poster is gebaseerd op de bestaande huisstijl.

De poster wordt uitgedeeld op diverse evenementen en congressen in Europa en de Verenigde Staten.

Ook een infographic laten ontwerpen of meer weten of dit project? Neem dan contact met ons op.

“Het proces van kennismaking tot aan de oplevering van het eindproduct verliep erg gemoedelijk en gestructureerd. Onze wensen en ideeën zijn goed verwerkt in het concept, maar belangrijker is dat Miranda en Maxime ook goede begeleiding geven op het gebied van grafische vormgeving. Ondanks dat zij niet bekend waren met ons product waren zij in staat om alle essentiële elementen goed weer te geven in vorm van een infographic. Zij hebben een duidelijke en moderne infographic ontworpen die herkenbaar is voor ons publiek.
 
Miranda en Maxime verstaan hun vak en kunnen door hun creativiteit en ervaring een hele mooi bijdrage leveren aan projecten en zijn een aanrader voor wie zich willen onderscheiden van de “mainstream”.”
K. Tang, charterersliability.com