Ken Theater

Huisstijl ontwerp

Ken Theater is een theater, dat zich onder leiding van Kenneth Asporaat, richt op theater workshops, theater concepten en theatervoorstellingen. Zij staan voor een professionele en unieke vorm van theater geven. Ken Theater is vanuit een pedagogische visie tot stand gebracht, met de doelstelling theater te koppelen aan individuele talenten en ontwikkelingen binnen de maatschappij. Met deze opgave hebben we een huisstijl ontwerp voor Ken Theater gecreëerd.

Ken Theater, logo, Mixus studio

Voor de huisstijl zijn we uitgegaan van de tegenstellingen van het theater. De verschillende emoties die de spelers bij het publiek oproepen door middel van muziek, het gesproken woord en spel waren ons uitgangspunt. Het grootse, het intieme, het emotionele, het grappige, het blije, het verdrietige, de glamour, maar ook het bloed zweet en tranen hebben we op een grafische manier samengevoegd in een logo.

De vorm in de letter ‘e’ is een traantje met een lach, welke verwijst naar de emoties van het theater. Deze vorm omvat waar Ken Theater over gaat en komt dan ook als illustratieve laag terug in de visuele communicatie.

Ken theater, Pet met logo, Mixus studio

Om het theater bekend te maken bij een groter publiek werden hippe baseball caps gemaakt met het logo erop.

Ken Theater, briefpapier, Mixus studio

Ook een huisstijl laten ontwerpen of meer weten of dit project? Neem dan contact met ons op.

“Ik ben heel blij met de professionele en internationale uitstraling die jullie aan Ken Theater hebben gegeven. Het werk dat jullie geleverd hebben is innovatief, scherp en uniek. Dank jullie wel voor het ontwerpen van onze complete huisstijl.”
Kenneth Asporaat, Ken Theater