Wah Nam Hong

Huisstijl ontwerp

Wah Nam Hong is één van de bekendste en grootste Aziatische supermarkten in de Randstad. De vraag van de klant is om Wah Nam Hong te ondersteunen bij het consistent en professioneel toepassen van de bestaande huisstijl in alle dagelijkse visuele communicatie.

Wah Nam Hong, social media, Mixus studio

Omdat Wah Nam Hong een dynamische omgeving is zochten zij een partij die met korte lijnen kon helpen bij het verzorgen van promotie voor evenementen of de benodigde communicatiemiddelen in de filialen.

“De samenwerking met Mixus loopt als een trein. Ze schakelen snel, denken met je mee en hebben creatieve oplossingen. Ik raad Mixus ten alle tijden aan!”
Sin Yan Chan, Wah Nam Hong

Wij werden gevraagd of we menu’s konden ontwerpen die paste bij de nieuwe huisstijl van Wah Nam Hong. Met een frisse layout en passende productfotografie creëerden we een overzichtelijke kaart die voor zowel de lokale Rotterdammers als toeristen goed te lezen en begrijpen is.

Nu het van oorsprong traditionele bedrijf een flagship store heeft geopend in de Rotterdamse Markthal willen ze zichzelf nog meer in de kijker spelen. Voor verschillende promoties maken wij ook flyers. 

Voor het to go gedeelte in het filiaal in de Markthal maakten we nieuwe borden om de gerechten nog beter naar voren te laten komen. De simplistische stijl en de heldere fotografie sluiten perfect aan bij de stijl van deze iconische supermarkt.

Wah Nam Hong, spaarkaarten, Mixus studio

Wah Nam Hong, spaarkaarten, Mixus studio

Voor het filiaal aan de Kruiskade in Rotterdam maakten wij verschillende winkelborden met iconen in de vernieuwde huisstijl. Ook maken wij maandelijks alle actiebanners- en kaartjes voor de supermarkt aanbiedingen van alle filialen.

We doen nog veel meer voor Wah Nam Hong zoals verpakkingen, kraam- en standontwerpen voor bijvoorbeeld de Tong Tong Fair en promotionele uitingen als folders en flyers.

Wah Nam Hong, theeblikken, Mixus studio

Wij werden gevraagd of we een moderne lijn konden creëren voor het huismerk Kirin en voor de eigen biologische theelijn van de Tea Boutique. 

Wah Nam Hong, Huismerk Kirin producten, Mixus studio

Wah Nam Hong, Tea Boutique folder, Mixus studio

Wah Nam Hong, koeltas, Mixus studio

Ook opzoek naar ondersteuning van een grafisch ontwerper of meer weten over dit project? Neem dan contact met ons op.

“Mixus studio werkt als ondersteunende partij voor Wah Nam Hong. Als wij snel een ontwerp of drukwerk nodig hebben, kan ik hier altijd terecht. Ze denken mee en hun flexibiliteit past erg bij onze werkwijze.”
CW Chan, Wah Nam Hong