Neem contact met ons op
info@mixusstudio.com

 

010 – 760 35 68

Hoe Kies Ik een Grafisch Ontwerper?

Als je een onderneming start of op zoek bent naar een grafisch ontwerper voor interne visuele communicatie, is het belangrijk om de juiste keuze te maken. Maar hoe vind je de grafisch ontwerper die bij je past? Hier zijn een paar tips:

Vraag het aan je netwerk

Vraag rond in je netwerk of andere ondernemers ervaring hebben met grafisch ontwerpers. Luister naar hun ervaringen, maar vertrouw ook op je eigen intuïtie.

Google

Gebruik zoektermen die relevant zijn voor jouw locatie en behoeften. Zoek naar termen als ‘grafisch ontwerp [jouw locatie]’, ‘visuele communicatie [jouw locatie]’, of specifieke termen zoals ‘horeca marketing’ als dat relevant is.

Bekijk het portfolio

Bekijk het portfolio van de grafisch ontwerper om een indruk te krijgen van hun werk. Let op de diversiteit van opdrachten en of hun stijl en werk je aanspreken. Controleer ook of hun website professioneel en gebruiksvriendelijk is.

De eerste indruk

Neem contact op met de grafisch ontwerper die je aanspreekt en bespreek je wensen. Plan indien mogelijk een kennismakingsgesprek in om een beter beeld te krijgen van hun werkwijze.

Prijs

Houd rekening met je budget, maar wees ook bereid om te investeren in kwaliteit. Goedkoop kan duurkoop zijn, dus let op de kwaliteit van het werk en vraag eventueel naar opties binnen je budget.

Door deze stappen te volgen, kun je een grafisch ontwerper vinden die bij jouw behoeften en budget past.

Voor vragen of wil je kennis maken met één van onze experts neem contact met ons op.