Het unieke van een horeca website

Een horeca website is anders dan andere websites omdat ze overzichtelijker moeten zijn en klanten direct actie moeten kunnen ondernemen op de website. Een horeca website dient te fungeren als een verlengstuk van de onderneming. Contactgegevens en de menukaart dienen meestal centraal te staan op de website. Ook moeten klanten direct kunnen reserveren, direct met hun mobiele telefoon kunnen bellen en een routebeschrijving kunnen krijgen. Ook de sfeer op een horeca website is erg belangrijk. Gezelligheid en laagdrempeligheid staan meestal voorop en moeten via design en beelden gecommuniceerd worden. Tevens is het onderscheidend vermogen een bepalende factor. Er zijn veel horecazaken in Nederland. Het doel is om eruit te springen met een uniek design voor jouw horeca website.

Horeca website laten maken bij Mixus studio

Mixus studio is gespecialiseerd in horeca huisstijlen. Horeca webdesign is daar één onderdeel van. Iedere website is toch een eigen uitdaging. Iedere hotel, restaurant of bar moet namelijk een eigen stem weten te vinden. Daar ligt de uitdaging. Mixus studio maakt al websites voor de horeca sinds 2010. De positieve resultaten en de geweldige feedback van klanten hebben ervoor gezorgd dat we een actieve speler zijn in de horeca branche en we hopen dat nog lang te zullen zijn. Zo hebben wij onder andere de website gemaakt voor Nieuw Peking Den Haag en het website ontwerp gemaakt voor YoYo! Fresh Tea Bar.

Tips voor een goede horeca website

• Schep geen chaos, maar zorg voor een eenvoudige website
• Maak geen ‘éénpagina website’
• Zorg voor mooie, sfeerverhogende fotografie
• Zorg voor duidelijke beeldende teksten
• Maak jouw website smartphone-vriendelijk! Voldoet de website niet aan de eisen van Google, dan staat hij niet in de Google-resultaten
• Zorg ervoor dat klanten direct kunnen reserveren via mobiel.
• Zorg voor een duidelijke belknop waardoor klanten direct gemakkelijk kunnen bellen
• Geef de openingstijden groot weer
• Geef een routebeschrijving (Google Maps)
Het maken van een horeca website is onderdeel van een horeca huisstijl, ons specialisme. Naast het ontwerp voor een horeca website zijn we ook gespecialiseerd in het maken van menukaarten en horeca drukwerk.
Wil je meer weten? In een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek kunnen wij je persoonlijk voorzien van advies op maat over jouw horeca website.