Mixus studio en horeca marketing

Mixus studio heeft sinds 2010 al voor diverse zaken de horeca marketing verzorgt. Zo hebben we onder andere gewerkt voor: Little V, YoYo! Fresh Tea Bar, Wah Nam Hong, URBAN 9 Espresso Bar, Vapiano Plaza Rotterdam, Nieuw Peking en Deli Tasty. Met een aantal horecazaken hebben we een jaarcontract om de horeca marketing te verzorgen.
Doordat we steeds zijn aanbevolen kwamen we steeds meer in de horeca-branche te zitten. Het is zo leuk om ideeën te verzinnen voor de openbare ruimte. We zien direct het effect dat onze ontwerpen hebben op de ruimte en we leren steeds van de respons van klanten. Daarom weten we wat goed werkt in de horeca-branche. Inmiddels is horeca marketing uitgegroeid tot ons specialisme.
Zo kijken mensen vooral naar waar ze zin in hebben en gaan ze niet direct de prijzen met elkaar vergelijken.

Onderscheiden met horeca marketing

We vinden het altijd een uitdaging om horecazaken te laten onderscheiden van de rest. Stel dat er 80 hamburgertenten in de buurt zijn, dan is het de uitdaging om er juist met één hamburgertent er uit te springen. Met een onderscheidende huisstijl voor jouw horecazaak maak je al een stap in de goede richting.

Horeca marketing tips

Met horeca marketing moet je rekening houden met veel factoren. Als je bijvoorbeeld een menukaart maakt, moet je rekening houden met de teksten en de leesbaarheid, maar ook met psychologische factoren. Je kan bijvoorbeeld de bedragen het beste niet uitlijnen op de menukaart. Zo bestellen de mensen namelijk waar ze zin in hebben en gaan ze niet direct de prijzen met elkaar vergelijken.
Ook jouw online horeca marketing kunnen we voor je verzorgen. Bijvoorbeeld jouw website ontwerp.

Hier volgen een aantal tips voor jouw online horeca marketing.

  • Zorg er eerst altijd voor dat de klanten offline een belevenis krijgen waar je trots op kan zijn. Negatieve recensies zijn dodelijk.
  • Richt uw Facebook bedrijvenpagina goed in.
  • Vertel steeds wat anders over jouw bedrijf en deel jouw passie, jouw enthousiasme en jouw trots.
  • Zorg voor een goed ingerichte Google Locatie pagina.
Vraag direct kosteloos en vrijblijvend een adviesgesprek aan.