Laten we samen jouw bedrijfsidentiteit en -imago op een aantrekkelijke manier ontwikkelen! Ons deskundige team zal zorgvuldig jouw doel en missie in kaart brengen, zodat we dit kunnen vertalen in een frisse en unieke visuele identiteit. Of het nu gaat om een huisstijl, wandontwerpen, posters of andere ontwerpen, onze creatieve aanpak zorgt ervoor dat potentiële klanten tot jouw onderneming worden aangetrokken. We zorgen ook dat de beleving voor zowel medewerkers als klanten compleet wordt. Laat ons jouw bedrijf intern en extern zichtbaar maken!

Wat krijg je als je een huisstijl laat ontwerpen?

Je krijgt altijd een uniek en op maat gemaakt huisstijlontwerp. De basis van elke visuele identiteit bestaat uit een logo en bijbehorende huisstijlelementen, zoals typografie, kleuren en grafische elementen. Deze basis kan vervolgens op jouw gewenste off- en online visuele uitingen worden toegepast, waaronder visitekaartjes, posters, menukaarten, flyers, enz. Bij Mixus Studio bepaal je zelf welke visuele uitingen je wilt hebben en zo stellen we jouw perfect op maat gemaakte “huisstijl pakket” samen. Dus, geen standaard pakketten, maar altijd een op maat gemaakte oplossing.
Voorbeelden van visuele uitingen zijn:
• Visitekaartje, verspreid je contactgegevens op een directe manier en zorg dat je opvalt.
Briefpapier, facturen en envelop, zorgt voor een professionele indruk.
Menukaarten / menuschermen, een appetijtelijk conversie verhogend ontwerp zorgt voor een hoge omzet
Loyalty cards of spaarkaarten voor terugkerende klanten
Flyer, breng je product of dienst onder de aandacht en spoor mensen aan tot actie.
Brochure of folder, verbind met je (potentiële) klanten en geef meer informatie over jouw onderneming en waar deze voor staat.
Posters, zorg dat jouw evenement of onderneming opvalt, communiceert en aanzet tot actie.
Klantenkaart of loyaliteitskaart, creëer een fysieke band tussen jouw bedrijf en de klant.
Uitnodiging, prikkel de ontvanger om op jouw uitnodiging in te gaan.
Ook kan je kiezen voor online visuele uitingen zoals:
Social media, maak je communicatie persoonlijk, vergroot je naamsbekendheid, kom in contact met je doelgroep en leer je klanten beter kennen.
E-mail handtekening, zorg ervoor dat jouw handtekening net zo persoonlijk is als de mailing.
Website, je website is als het ware een werknemer die 24/7 klanten voor je binnen kan brengen.
Blog, het ultieme middel om de klant ervan te overtuigen waar jouw bedrijf en product voor staan, zonder de commerciële verpakking daar omheen.
Nieuwsbrieven, bereik je doelgroep direct met een effectief ontwerp.
En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden!
Maak jouw bedrijf opvallend met een op maat gemaakt logo en bijbehorende huisstijlelementen! Of je nu op zoek bent naar een nieuw logo of je bestaande logo een opfrisbeurt wilt geven, wij staan voor je klaar. Onze experts creëren een logo en huisstijl die perfect aansluiten bij jouw bedrijf en bijdragen aan jouw zichtbaarheid en herkenbaarheid. Als je een re-design wilt, houden wij natuurlijk rekening met jouw huidige huisstijl. Laat jouw bedrijf stralen met een uniek en professioneel logo en huisstijl!

Huisstijl laten ontwerpen bij Mixus studio

Wij geloven in samenwerking om jouw unieke visuele identiteit te creëren. Tijdens ons introductiegesprek bespreken we jouw wensen en behoeften en bepalen we samen wat jij nodig hebt op het gebied van huisstijl. We luisteren naar jouw verhaal en zorgen dat jouw huisstijl speciaal op jouw bedrijf is afgestemd. Bij ons krijg je geen standaard huisstijl, maar een op maat gemaakte ervaring die jouw verhaal vertelt.

Werkwijze

1. Uitgebreide intake
Laten we samen op zoek gaan naar jouw bedrijfsidentiteit en imago! Tijdens een persoonlijk gesprek nemen we jouw bedrijf onder de loep. We onderzoeken samen welke persoonlijkheid jouw bedrijf heeft en wat voor visuele identiteit daarbij past. Vervolgens maken we een op maat gemaakt plan, inclusief een duidelijke prijsopgave, en gaan we aan de slag met het project.
2. Schetsontwerp
Bij Mixus Studio geloven we in het creëren van unieke en opvallende designs. Wij beginnen altijd met het schetsen van een creatief concept, waarin we meerdere schetsen maken. Hieruit selecteren we drie verschillende invalshoeken om verder mee te bouwen. Tijdens een persoonlijke tussenbespreking bekijken we samen welke invalshoek en schets het beste bij jouw wensen aansluit. Het resultaat? Een design dat helemaal bij jouw bedrijf past en opvalt!
3. Uitwerking
Na onze tussenbespreking ontwikkelen we het ontwerp verder tot een volgend niveau. Samen maken we jouw creatieve concept tastbaar door uit te werken hoe het in de praktijk toegepast kan worden. We overleggen samen welke aanpassingen nodig zijn en hoe we het project verder aanpakken. Dit zorgt voor een duidelijk beeld en richting voor jouw ontwerp.
4. Toepassing in gewenste middelen
Wij begeleiden jouw ontwerp van A tot Z, inclusief de praktische toepassing ervan. Of het nu gaat om visitekaartjes, posters, menukaarten of een wandontwerp, we zorgen dat jouw ontwerp op elk gewenst medium tot zijn recht komt. We staan in nauw contact met de drukkers om het perfecte drukwerk te waarborgen, zelfs als dat betekent dat er meerdere drukproeven nodig zijn. Jij hoeft je geen zorgen te maken, wij hebben alles onder controle!
5. Aanlevering bestanden en huisstijlhandboek
Bij ons krijg je alle beeldmateriaal in de gewenste bestandsformaten, zodat je het ontwerp makkelijk kunt toepassen op jouw producten en materialen. Daarnaast bieden we, voor een meerprijs, een uitgebreid huisstijlhandboek waarin we stap voor stap uitleggen hoe jij de huisstijl consistent kunt toepassen. Hiermee garanderen we niet alleen een succesvol ontwerp, maar ook een consistente en herkenbare visuele identiteit voor jouw onderneming.
Met deze werkwijze garanderen wij een geliefd, succesvol design voor jouw onderneming!

Kosten

Onze tarieven zijn hier te vinden.