Door het ontwikkelen van een frisse, unieke visuele identiteit of huisstijl, vertalen we jouw doel en missie in pakkende ontwerpen die (potentiële) klanten aantrekken. Wij maken jouw onderneming zowel intern als extern zichtbaar. En maken de beleving voor zowel medewerkers en klanten compleet.

Wat krijg je als je een huisstijl laat ontwerpen?

Een huisstijl of visuele identiteit bestaat altijd uit dezelfde basis. Namelijk een logo en de daarbij behorende huisstijlelementen (typografie, kleuren en (foto)grafische elementen). Deze basis kan vervolgens worden toegepast op off-en online visuele uitingen. Visuele uitingen zijn de middelen die je kunt laten maken in het ontwerp van jouw huisstijl.
Je kunt zelf het aantal visuele uitingen kiezen en dus zelf jouw ‘huisstijl pakket’ samenstellen. Zo krijg je bij Mixus studio nooit een standaard pakket.
Voorbeelden van visuele uitingen zijn:
• Visitekaartje, verspreid je contactgegevens op een directe manier en zorg dat je opvalt.
Briefpapier, facturen en envelop, zorgt voor een professionele indruk.
Menukaarten / menuschermen, een appetijtelijk conversie verhogend ontwerp zorgt voor een hoge omzet
Loyalty cards of spaarkaarten voor terugkerende klanten
Flyer, breng je product of dienst onder de aandacht en spoor mensen aan tot actie.
Brochure of folder, verbind met je (potentiële) klanten en geef meer informatie over jouw onderneming en waar deze voor staat.
Posters, zorg dat jouw evenement of onderneming opvalt, communiceert en aanzet tot actie.
Klantenkaart of loyaliteitskaart, creëer een fysieke band tussen jouw bedrijf en de klant.
Uitnodiging, prikkel de ontvanger om op jouw uitnodiging in te gaan.
Ook kan je kiezen voor online visuele uitingen zoals:
Social media, maak je communicatie persoonlijk, vergroot je naamsbekendheid, kom in contact met je doelgroep en leer je klanten beter kennen.
E-mail handtekening, zorg ervoor dat jouw handtekening net zo persoonlijk is als de mailing.
Website, je website is als het ware een werknemer die 24/7 klanten voor je binnen kan brengen.
Blog, het ultieme middel om de klant ervan te overtuigen waar jouw bedrijf en product voor staan, zonder de commerciële verpakking daar omheen.
Nieuwsbrieven, bereik je doelgroep direct met een effectief ontwerp.
En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden!
Heb je nog geen bedrijfslogo of wil je een ander logo? Dan kunnen wij deze tegelijkertijd met de bijbehorende huisstijlelementen voor je creëren. Wij kunnen tevens een re-design van een logo doen waarbij we de oude huisstijl in acht nemen.

Huisstijl laten ontwerpen bij Mixus studio

Mixus studio maakt jouw huisstijl daarom niet voor jou, maar samen met je. In ons introductiegesprek bespreken we wat je wilt en wat je nodig hebt op het gebied van huisstijl. Een huisstijl laten ontwerpen bij Mixus studio is maatwerk. Hoe gaan we te werk?
Maak jouw visuele identiteit compleet
Een huisstijl samen met een spetterend interieur zorgen voor een gehele beleving voor jouw klant.
Wil je hier meer over weten kijk dan hier:

Werkwijze

 

1. Uitgebreide intake
Gedurende een persoonlijk gesprek en een uitgebreid intern onderzoek zullen we op zoek gaan naar de identiteit en imago van jouw bedrijf. We bezoeken onder andere jouw bedrijf en vragen ons af: wat voor persoonlijkheid heeft jouw bedrijf en wat voor visuele identiteit past daarbij? Vervolgens maken we een plan en prijsopgave en beginnen we met het project.
2. Schetsontwerp
Mixus studio schetst altijd vanuit een creatief concept. Gedurende het schetsontwerp maken we meerdere schetsen waaruit we uiteindelijk drie verschillende invalshoeken kiezen. Tijdens een tussenbespreking komen we nader tot elkaar en bespreken we op basis van welke invalshoek en schets we verder gaan bouwen.
3. Uitwerking
Na onze tussenbespreking werken we het design verder uit naar aanleiding van het concept. In deze fase zie je direct hoe je het ontwerp in de praktijk kunt toepassen. Vervolgens bespreken we samen de aanpassingen en het vervolg van het traject.
4. Toepassing in gewenste middelen
We passen het ontwerp vervolgens toe in de gewenste middelen. Op visitekaartjes, posters, menukaarten, website… wat je maar wilt. Wij begeleiden verder het drukproces van jouw middelen en staan nauw in contact met de drukkers. Soms gaan er verschillende drukproeven overheen voordat het drukwerk perfect is.
5. Aanlevering bestanden en huisstijlhandboek
Je krijgt alle bestanden in de gewenste formaten (eps, ai, jpg, png) aangeleverd. Voor een meerprijs krijgt u ook een huisstijlhandboek waarin uitgebreid wordt uitgelegd hoe je de huisstijl kan waarborgen. Het is van groot belang dat je het huisstijlhandboek raadpleegt en dat je de huisstijl consistent doorvoert.
Met deze werkwijze garanderen wij een geliefd, succesvol design voor jouw onderneming!

Kosten

Bekijk onze prijswijzer hier.