Het uitdragen van jouw merk begint al in jouw onderneming. Wij ontwikkelen, begeleiden en realiseren interieurconcepten voor horecaondernemingen, kantoren en openbare ruimtes als ziekenhuizen en scholen. Dit doen we samen met een multidisciplinair team en een uitgebreid netwerk.

Complete beleving

Onze maatschappij is steeds meer gericht op beleving. Een inspirerende werkplek/ onderneming zorgt voor creativiteit, productiviteit en een sterke connectie met jouw onderneming.
We streven naar een omgeving die jouw identiteit weerspiegelt naar klanten, gasten en bezoekers, maar ook voor jouw medewerkers zonder functionaliteit uit het oog te verliezen.
Maak jouw visuele identiteit compleet
Een spetterend interieur samen met een unieke huisstijl zorgen voor een gehele beleving voor jouw klant. Wil je meer weten over een unieke huisstijl kijk dan hier.

Werkwijze

1. Uitgebreide intake
Gedurende een persoonlijk gesprek en een uitgebreid intern onderzoek zullen we op zoek gaan naar de identiteit en imago van jouw bedrijf. We bezoeken onder andere jouw bedrijf en vragen ons af: wat voor persoonlijkheid heeft jouw bedrijf en wat voor visuele identiteit past daarbij? Hoe gaat de ruimte gebruikt worden en door wie? Wat zijn jouw wensen? Vervolgens maken we een plan en prijsopgave en beginnen we met het project.
2. Schetsontwerp
Mixus studio schetst altijd vanuit een creatief concept. Met de afmetingen van de ruimte creëren we een eerste ontwerp. In combinatie met sfeerbeelden, schetsen en opties voor de indeling. Tijdens een tussenbespreking komen we nader tot elkaar en bespreken we op basis van welke invalshoek en schets we verder gaan bouwen.
3. Uitwerking concept
Na onze tussenbespreking werken we het design verder uit naar aanleiding van het concept. In deze fase krijgen middels realistische tekeningen direct een impressie van het ontwerp in de praktijk inclusief licht- en electraplannen.
4. Toepassing
Na goedkeuring worden het definitieve ontwerp, licht- en electraplan worden gedetailleerd en klaar gemaakt voor de uitvoerend producent. In overleg worden offertes opgevraagd bij aannemers en interieurbouwers waarna wij een definitief advies uitbrengen voor de uitvoering.
5. Uitvoering
Als alle partijen duidelijk zijn geïnformeerd en als de tekeningen zijn doorgenomen zal de uitvoering van start gaan. Wij houden toezicht op de voortgang van het project op locatie. En komen tot een prachtig resultaat!
Bekijk onze prijswijzer hier.
Wil je meer weten over het laten ontwerpen van uw huisstijl? Neem dan nu contact met ons op.