Grafisch ontwerpbureau uit Rotterdam

Mixus studio is een grafisch ontwerpbureau uit Rotterdam. We werken met een multidisciplinair team van ontwerpers, ontwikkelaars en producenten dat zich inzet voor het creëren van een complete beleving binnen een organisatie of onderneming. Dit doen we voor onder andere de horecasector, kleine zelfstandigen, scholen, kantoren en non-profit organisaties.
We helpen je om berichten te communiceren, op te vallen, jouw visuele identiteit te bepalen en deze zowel intern als extern visueel uit te dragen. Dit zorgt een complete merkbeleving.
We doen dit door middel van:
Huisstijl ontwerp / visuele identiteit ontwerp
Print ontwerp
Interieur ontwerp
Ben je dus opzoek naar een nieuw logo ontwerp, aantrekkelijke menukaarten of een bruisend interieur voor jouw onderneming en meer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Mixus studio, Rotterdam

Werkwijze

1. Uitgebreide intake
Gedurende een persoonlijk gesprek en een uitgebreid intern onderzoek zullen we op zoek gaan naar de identiteit en imago van jouw bedrijf. We bezoeken onder andere jouw bedrijf en vragen ons af: wat voor persoonlijkheid heeft jouw bedrijf en wat voor visuele identiteit past daarbij? Vervolgens maken we een plan en prijsopgave en beginnen we met het project.
2. Schetsontwerp
Mixus studio schetst altijd vanuit een creatief concept. Gedurende het schetsontwerp maken we meerdere schetsen waaruit we uiteindelijk drie verschillende invalshoeken kiezen. Tijdens een tussenbespreking komen we nader tot elkaar en bespreken we op basis van welke invalshoek en schets we verder gaan bouwen.
3. Uitwerking
Na onze tussenbespreking werken we het design verder uit naar aanleiding van het concept. In deze fase zie je direct hoe je het ontwerp in de praktijk kunt toepassen. Vervolgens bespreken we samen de aanpassingen en het vervolg van het traject.

4. Toepassing in gewenste middelen
We passen het ontwerp vervolgens toe in de gewenste middelen. Op visitekaartjes, posters, menukaarten, website… wat je maar wilt. Wij begeleiden verder het drukproces van jouw middelen en staan nauw in contact met de drukkers. Soms gaan er verschillende drukproeven overheen voordat het drukwerk perfect is.
5. Aanlevering bestanden en huisstijlhandboek
Je krijgt alle bestanden in de gewenste formaten (eps, ai, jpg, png) aangeleverd. Voor een meerprijs krijgt u ook een huisstijlhandboek waarin uitgebreid wordt uitgelegd hoe je de huisstijl kan waarborgen. Het is van groot belang dat je het huisstijlhandboek raadpleegt en dat je de huisstijl consistent doorvoert.
Met deze werkwijze garanderen wij een geliefd, succesvol design voor jouw onderneming!
Kosten
Bekijk onze prijswijzer hier.