Grafisch ontwerpbureau uit Rotterdam

Mixus Studio is een toonaangevend grafisch ontwerpbureau gelegen in Rotterdam. Wij hebben een dynamisch team van deskundigen op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en productie die zich inzetten om een compleet beeld van jouw bedrijf of organisatie te creëren. Of het nu gaat om een horeca-onderneming, een klein bedrijf, een school, een kantoor of een non-profit organisatie, wij staan klaar om jou te helpen.
Onze missie is om jouw boodschap over te brengen, op te vallen, jouw visuele identiteit te bepalen en deze zowel intern als extern uit te dragen. Dit zorgt voor een voltooid merkbeeld en een onvergetelijke beleving voor jouw klanten. Laat ons jou helpen om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen!
We doen dit door middel van:
Huisstijl ontwerp / visuele identiteit ontwerp
Print ontwerp
Interieur ontwerp
Ben je dus opzoek naar een nieuw logo ontwerp, aantrekkelijke menukaarten of een bruisend interieur voor jouw onderneming en meer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Mixus studio, Rotterdam

Werkwijze

1. Uitgebreide intake
Laten we samen op zoek gaan naar jouw bedrijfsidentiteit en imago! Tijdens een persoonlijk gesprek nemen we jouw bedrijf onder de loep. We onderzoeken samen welke persoonlijkheid jouw bedrijf heeft en wat voor visuele identiteit daarbij past. Vervolgens maken we een op maat gemaakt plan, inclusief een duidelijke prijsopgave, en gaan we aan de slag met het project.
2. Schetsontwerp
Bij Mixus Studio geloven we in het creëren van unieke en opvallende designs. Wij beginnen altijd met het schetsen van een creatief concept, waarin we meerdere schetsen maken. Hieruit selecteren we drie verschillende invalshoeken om verder mee te bouwen. Tijdens een persoonlijke tussenbespreking bekijken we samen welke invalshoek en schets het beste bij jouw wensen aansluit. Het resultaat? Een design dat helemaal bij jouw bedrijf past en opvalt!
3. Uitwerking
Na onze tussenbespreking ontwikkelen we het ontwerp verder tot een volgend niveau. Samen maken we jouw creatieve concept tastbaar door uit te werken hoe het in de praktijk toegepast kan worden. We overleggen samen welke aanpassingen nodig zijn en hoe we het project verder aanpakken. Dit zorgt voor een duidelijk beeld en richting voor jouw ontwerp.

4. Toepassing in gewenste middelen
Wij begeleiden jouw ontwerp van A tot Z, inclusief de praktische toepassing ervan. Of het nu gaat om visitekaartjes, posters, menukaarten of een wandontwerp, we zorgen dat jouw ontwerp op elk gewenst medium tot zijn recht komt. We staan in nauw contact met de drukkers om het perfecte drukwerk te waarborgen, zelfs als dat betekent dat er meerdere drukproeven nodig zijn. Jij hoeft je geen zorgen te maken, wij hebben alles onder controle!
5. Aanlevering bestanden en huisstijlhandboek
Bij ons krijg je alle beeldmateriaal in de gewenste bestandsformaten, zodat je het ontwerp makkelijk kunt toepassen op jouw producten en materialen. Daarnaast bieden we, voor een meerprijs, een uitgebreid huisstijlhandboek waarin we stap voor stap uitleggen hoe jij de huisstijl consistent kunt toepassen. Hiermee garanderen we niet alleen een succesvol ontwerp, maar ook een consistente en herkenbare visuele identiteit voor jouw onderneming.
Met deze werkwijze garanderen wij een geliefd, succesvol design voor jouw onderneming!
Kosten
Onze tarieven zijn hier te vinden.