Grafisch ontwerpbureau uit Rotterdam

– Ben je opzoek naar meer klanten?
– Wil je een hogere omzet?
– Wil je weten waarom jouw onderneming leeg blijft?
– Wil je opvallen tussen de concurrenten zowel off- als online?
– Wil je jouw klanten een complete ervaring bieden?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Wij zijn een grafisch ontwerpbureau met een groot netwerk in Rotterdam en omgeving. We helpen organisaties in de horecasector, kleine zelfstandigen en het MKB, hun onderneming zichtbaar te maken zodat ze een grotere invloed kunnen hebben met hun werk en hun klanten een complete beleving kunnen bieden.
Door de ontwikkeling van een frisse, unieke visuele identiteit, vertalen we jouw doel en missie in pakkende ontwerpen die (potentiële) klanten aantrekken.
We geloven sterk in het belang van op maat gemaakte ontwerp-oplossingen. Unieke ontwerpen voor unieke bedrijven. Daarom werken we al 10 jaar samen met onze klanten om hun berichten te communiceren, hun identiteit te bepalen en aan hun merken te bouwen.
Eén ding is zeker: we zijn gepassioneerd over wat we doen en hebben een portfolio waar we buitengewoon trots op zijn.
Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van: huisstijlen (logo ontwerp, website ontwerp, visitekaartjes etc.), infographics, advertenties, grafische prints (behang, glasfolie en signing), gevelbelettering, menukaarten, websites, brochures, magazines, folders, posters en meer.
Als je wilt opvallen, een grotere invloed wilt hebben met jouw onderneming, gaan we graag met je om de tafel.
Plan een gratis consult van 30 minuten met ons, waar we het over je doelen en oplossingen zullen hebben.
We kijken er naar uit om je te helpen meer invloed te hebben met jouw onderneming!

Mixus studio, Rotterdam

Werkwijze

1. Uitgebreide intake
Gedurende een persoonlijk gesprek en een uitgebreid intern onderzoek zullen we op zoek gaan naar de identiteit en imago van jouw bedrijf. We bezoeken onder andere jouw bedrijf en vragen ons af: wat voor persoonlijkheid heeft jouw bedrijf en wat voor visuele identiteit past daarbij? Vervolgens maken we een plan en prijsopgave en beginnen we met het project.
2. Schetsontwerp
Mixus studio schetst altijd vanuit een creatief concept. Gedurende het schetsontwerp maken we meerdere schetsen waaruit we uiteindelijk drie verschillende invalshoeken kiezen. Tijdens een tussenbespreking komen we nader tot elkaar en bespreken we op basis van welke invalshoek en schets we verder gaan bouwen.
3. Uitwerking
Na onze tussenbespreking werken we het design verder uit naar aanleiding van het concept. In deze fase zie je direct hoe je het ontwerp in de praktijk kunt toepassen. Vervolgens bespreken we samen de aanpassingen en het vervolg van het traject.

4. Toepassing in gewenste middelen
We passen het ontwerp vervolgens toe in de gewenste middelen. Op visitekaartjes, posters, menukaarten, website… wat je maar wilt. Wij begeleiden verder het drukproces van jouw middelen en staan nauw in contact met de drukkers. Soms gaan er verschillende drukproeven overheen voordat het drukwerk perfect is.
5. Aanlevering bestanden en huisstijlhandboek
Je krijgt alle bestanden in de gewenste formaten (eps, ai, jpg, png) aangeleverd. Voor een meerprijs krijgt u ook een huisstijlhandboek waarin uitgebreid wordt uitgelegd hoe je de huisstijl kan waarborgen. Het is van groot belang dat je het huisstijlhandboek raadpleegt en dat je de huisstijl consistent doorvoert.
Met deze werkwijze garanderen wij een geliefd, succesvol design voor jouw onderneming!
Kosten
Bekijk onze prijswijzer hier.