Grafisch ontwerpbureau uit Rotterdam

Wij zijn een grafisch ontwerpbureau met een groot netwerk in Rotterdam en omgeving.
Omdat we sterk geloven in het belang van op maat gemaakte ontwerpoplossingen, werken we sinds 2010 samen met onze klanten om hun berichten te communiceren, hun identiteit te bepalen en hun merken te bouwen. Wij werken aan off- en online media voor kleine zelfstandigen, het MKB en de horeca sector.
Eén ding is zeker: we zijn gepassioneerd over wat we doen en hebben een portfolio waar we buitengewoon trots op zijn.
Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van: huisstijlen (logo ontwerp, website ontwerp, visitekaartjes en briefpapier), infographics, advertenties, grafische prints (behang, glasfolie en signing), gevelbelettering, websites, brochures, magazines, folders, posters en meer.
We hopen dat je het leuk vindt om door onze site te kijken en dat we binnenkort de kans krijgen om met je samen te werken. 

mixus_studio_Miranda_Jong_portret

Miranda Jong
Designer en project manager
“Toen we ons realiseerden dat wat wij samen creëerden beter was dan wanneer we het helemaal zelf deden, wisten wij dat we iets bijzonders in handen hadden.”
“Met behulp van fotografie in ons werk kunnen we objecten of decors creëren die zowel een illustratie, advertentie campagne of video kunnen ondersteunen.”

mixus_studio_Maxime_Driel_portret

Maxime Driel
Designer en marketing director
“De computer is een geweldig instrument in de creatieve industrie, maar het is niet altijd de juiste voor elke project. Soms krijg je interessantere resultaten als je van de computer afstapt en met je handen werkt.”
“Door het limiteren van een kleurenpalet kan een ontwerp een onvergetelijke visuele indruk achter laten bij een merk of campagne.”

Werkwijze

1. Uitgebreide intake
Gedurende een persoonlijk gesprek en een uitgebreid intern onderzoek zullen we op zoek gaan naar de identiteit en imago van jouw bedrijf. We bezoeken onder andere jouw bedrijf en vragen ons af: wat voor persoonlijkheid heeft jouw bedrijf en wat voor visuele identiteit past daarbij? Vervolgens maken we een plan en prijsopgave en beginnen we met het project.
2. Schetsontwerp
Mixus studio schetst altijd vanuit een creatief concept. Gedurende het schetsontwerp maken we meerdere schetsen waaruit we uiteindelijk drie verschillende invalshoeken kiezen. Tijdens een tussenbespreking komen we nader tot elkaar en bespreken we op basis van welke invalshoek en schets we verder gaan bouwen. Gezamenlijk komen we tot een geweldig resultaat.
3. Uitwerking
Na onze tussenbespreking werken we het design verder uit naar aanleiding van het concept. In deze fase zie je direct hoe je het ontwerp in de praktijk kunt toepassen. Vervolgens bespreken we samen de aanpassingen en het vervolg van het traject.
4. Toepassing in gewenste middelen
We passen het ontwerp vervolgens toe in de gewenste middelen. Op visitekaartjes, posters, menukaarten, website… wat je maar wilt. Wij begeleiden verder het drukproces van jouw middelen en staan nauw in contact met de drukkers. Soms gaan er verschillende drukproeven overheen voordat het drukwerk perfect is.

5. Aanlevering bestanden en huisstijlhandboek
Je krijgt alle bestanden in de gewenste formaten (eps, ai, jpg, png) aangeleverd. Voor een meerprijs krijgt u ook een huisstijlhandboek waarin uitgebreid wordt uitgelegd hoe je de huisstijl kan waarborgen. Het is van groot belang dat je het huisstijlhandboek raadpleegt en dat je de huisstijl consistent doorvoert.
Met deze werkwijze garanderen wij een geliefd, succesvol design voor jouw organisatie!
Kosten
De kosten van een ontwerp hangen af van wat je nodig hebt. Bij Mixus studio werken we dan ook niet met standaard pakketten. Bij ons krijg je maatwerk.
De prijs van een ontwerp is onder andere afhankelijk van:
Hoeveel ontwerpen er gemaakt worden, hoeveel tussenbesprekingen er zijn, de hoeveelheid visuele uitingen, het eventueel inschakelen van een fotograaf, copywriter of andere externe partijen.