Balance Bodytec

Huisstijl ontwerp

Balance Bodytec Studio werkt als één van de eerste in Nederland met de Miha Bodytec methode. De methode is revolutionair en wordt veel gebruikt door atleten. Door middel van elektrische stimulatie kan je volgens deze methode een 3 uur durende work-out in slechts 20 minuten voltooien.

Aan ons werd de vraag gesteld om voor dit vernieuwende concept een moderne huisstijl te creëren welke kan worden toegepast in alle visuele communicatie. Belangrijk was dat de huisstijl zou opvallen en zou verwijzen naar de balans tussen menselijk lichaam en het mechanisme. De Miha Bodytec methode heeft ook een medische toepassing. Door kleurgebruik, gestroomlijnde vormen en illustraties hebben wij al deze elementen tot een geheel samen gebracht. In het beeldmerk is extra aandacht besteed voor alle elementen die bij deze work-out naar voren komen: geest, lichaam en kracht.

Balance Bodytec Studio, logo, Mixus studio

Balance Bodytec Studio, logo ontwerp, Mixus studio

Het pand van Balance Bodytec Studio bevind zich midden in het centrum van Rotterdam en heeft een geheel glazen pui, daarom was privacy van groot belang. Ook moest er wel voldoende licht binnenkomen. Daarom creëerden wij een lijnenspel als element binnen de huisstijl welke in combinatie met een half-transparant folie een prachtig en effect geeft.

Balance Bodytec Studio, entree, Mixus studio

Het website ontwerp vertelt duidelijk hoe de Miha Bodytec methode werkt. De bezoeker krijgt duidelijk uitgelegd hoe Balance Bodytec Studio deze methode implementeert en wat een work-out inhoud. De website is geschikt voor desktops en mobiele apparaten.

Balance Bodytec Studio, website, Mixus studio

Balance Bodytec Studio, huisstijl, Mixus studio

Balance Bodytec Studio, huisstijl, Mixus studio

Ook een huisstijl laten ontwerpen of meer weten of dit project? Neem dan contact met ons op.

“Wij werken inmiddels ruim 5 jaar samen met Mixus studio. Ik waardeer de creativiteit en flexibiliteit van Miranda en Maxime. De voorstellen en uitwerkingen van de designs sluiten altijd zeer goed aan bij onze wensen.”
W.C. Li, Balance Bodytec