BasQ

Horeca huisstijl

BasQ Kitchen is al een aantal jaar gevestigd in de Rotterdamse Markthal.
BasQ Kitchen serveert naast pintxos en tapas ook mooie authentieke maaltijden als Txuletta, Patatas bravas en Iberian pork. Door de Baskische inslag en hoogwaardige recepten kan je hier terecht voor een echte authentieke maaltijd. Het gaat hier om het samen eten en genieten. In de Baskische keuken gaat hem om samenkomen, bourgondisch eten en drinken in een gezellige huiskamersetting.

Ondanks de hoge kwaliteit aan producten van de echte Baskische keuken waren zij door de klassieke visuele identiteit niet genoeg zichtbaar tussen al het hippe horeca-geweld in de hal.

Wij werden daarom gevraagd de menukaarten en borden te moderniseren en simplificeren, maar er wel een unieke draai aan te geven.

De menukaarten zijn daarom omgetoverd tot krantjes. Het menukaart ontwerp versterkt het warme huiskamergevoel van de Baskische keuken. De heldere kleuren, welke zijn geïnspireerd op een Spaans kleurenpallet, speelse typografie en smakelijke fotografie zorgen voor een laagdrempelige kaart die leuk is om doorheen te bladeren.

BasQ, menukrant, Mixus studio

BasQ, menukrant ontwerp, Mixus studio

Zoals een echte foodhall betaamt hebben alle ondernemers in de Markthal aan de voorkant van hun zaak ook de menu’s op display. Dit geeft de hal het echte ‘markt’ gevoel. Ook voor BasQ Kitchen hebben we menuborden gecreëerd in dezelfde stijl van de menukaarten. Opvallend, speels en met een warme laagdrempelige uitstraling.
Dit zorgt voor uniformiteit en zorgt dat bezoekers in één oogopslag kunnen zien wat er bij BasQ Kitchen verkrijgbaar is.

BasQ, menukrant, Mixus studio

BasQ, menuborden, Mixus studio

BasQ, menubord, Mixus studio

Ook opzoek naar een grafisch ontwerpbureau voor de visuele communicatie van uw horeca-onderneming of meer weten over dit project? Neem dan contact met ons op.