Dim Sum Hero

Huisstijl ontwerp

Dim Sum Hero is een nieuw concept gevestigd in de Rotterdamse Markthal. De naam zegt het al; ze verkopen dim sum voor een lekkere snelle hap. Dim Sum Hero moet vooral toeristen en jonge hippe mensen aantrekken die een lekkere goedkope maaltijd willen.

De inspiratie was vooral games en comics. Het interieur bestaat vooral uit houttonen en zwart.
Tussen al het visuele geweld van foodondernemers in de Markthal moest Dim Sum Hero wel opvallen.

Dim Sum Hero, Mixus studio, interieur en banner

We creëerden een visuele identiteit welke aansluit bij al deze facetten. Het logo werd dan ook letterlijk een Dim Sum Hero.
Door gebruik te maken van enkel 100% geel, zwart en wit krijgt de identiteit een comic-achtige uitstraling en sterke visuele uitstraling.

Dim Sum Hero, Mixus studio, logo wit

Dim Sum Hero, Mixus studio, logo zwart

Het menu van Dim Sum Hero is zeer beperkt en er zijn enkele zitplekken. Het gaat hier om snel en lekker eten. Alles op het design sluit hier ook bij aan. Je bevind je op een leuke plek, maar hoeft je hier niet al te comfortabel te voelen.

Dim Sum Hero, Mixus studio, menu scherm

Het speelse karakter van de visuele identiteit komt terug op diverse uitingen waaronder de roll-up banners. Dim Sum Hero komt hier echt tot leven. Teksten als ‘Let us take you to another Dimensum’ en ‘Heroes also need to blow off some steam’ bezorgd voorbijgangers een glimlach en laten zien dat dit een jong en hip bedrijf is.

Dim Sum Hero, Mixus studio, roll up banners

Ook een huisstijl laten ontwerpen of wil je meer weten of dit project? Neem dan contact met ons op.