Healthy Life LAB

Huisstijl ontwerp

Healthy Life LAB is een initiatief van Eline Blom en Lotta Breed. Deze twee jonge ondernemers zijn bekende gezichten in de blogwereld. Allebei helpen ze hun volgers met een gezonde lifestyle, Lotta als fysiotherapeut en Eline als diëtiste. Samen hebben ze hun krachten gebundeld en zijn ze Healthy Life LAB begonnen. Wij werden gevraagd om binnen het gestelde budget een passende visuele identiteit te ontwerpen voor Healthy Life LAB. De visuele identiteit moest sterk, fris en jong, maar wel professioneel zijn en zich onderscheiden van het veelal stoffige imago van fysiotherapeuten en diëtisten.

Het beeldmerk is een atoom met daarin een hart verwerkt. Deze verwijst naar innerlijk geluk, een gezonde lifestyle en jezelf opnieuw uitvinden. De kleurencombinatie is hip en jong, maar met een zakelijke touch en sluit perfect aan bij de fotografie.

Healthy Life LAB, logo, Mixus Studio

We creëerden passende iconen en huisstijlelementen voor Healthy Life LAB die de huisstijl ondersteunen en de boodschap van Healthy Life LAB versterken. Ook hebben we gekozen voor een veelzijdig font dat zowel zakelijk als promotioneel ingezet kan worden.

Healthy Life LAB, iconen, Mixus studio

De website is dé plek waar de hele identiteit samenkomt. Door het veelvuldig plaatsen van blogs en recepten is dit het bruisende hart van Healthy Life LAB. Op deze manier is de website een verlengde van de programma’s en workshops die Healthy Life LAB aanbied geworden.

Healthy Life Lab, website ontwerp, Mixus studio

Ook een huisstijl laten ontwerpen of meer weten of dit project? Neem dan contact met ons op.

Mixus studio heeft voor ons een prachtige huisstijl en webdesign gemaakt. Het is bijzonder om te zien hoe de huisstijl en het webdesign matchen bij onze visie en foto’s. We hebben ook veel complimenten gehad op het mooie design!
Healthy Life LAB