Het Huis van Asporaat

Visuele identiteit ontwerp

Het Huis van Asporaat (HHVA) is het productiebedrijf van Jandino Asporaat, Kenneth Asporaat en Tony Santos. Het bedrijf produceert onder andere films, televisieprogramma’s en theatervoorstellingen.

De vraag van de klant was een moderne, maar zakelijk huisstijl ontwerp met een internationale uitstraling.

Het logo komt voort uit de letter A van ‘Asporaat’ welke is gecombineerd met een vuurtoren. De vuurtoren staat symbool voor de verschillende facetten van het bedrijf waaronder; het produceren van films, theaterproducties en televisieprogramma’s, maar ook het begeleiden en opleiden van talent in deze bedrijfstak. Het Huis van Asporaat is een solide thuishaven die de weg weet en wijst in de entertainment industrie. De schijnwerpers uit de vuurtoren worden in de huisstijl als illustratieve laag voor verschillende uitingen gebruikt. Waardoor de dynamiek van het bedrijf letterlijk en figuurlijk wordt uitgelicht. We hebben ervoor gekozen om slechts de afkorting HHVA te gebruiken om ook internationaal de naam te kunnen doorvoeren.

Logo schets

Mixus studio Het Huis van Asporaat briefpapier

Het logo wordt in combinatie met de huisstijlelementen toegepast op onder andere briefpapier en visitekaartjes.

Mixus studio Het Huis van Asporaat visitekaart

De website is een weerspiegeling van de huisstijl. Hier zijn alle producties van het bedrijf te vinden.

Mixus studio Het Huis van Asporaat website

Ook een huisstijl laten ontwerpen of een professionele website laten maken? Neem dan contact met ons op.

“Wij van het Huis van Asporaat zijn heel tevreden over de samenwerking met Mixus studio. Het resultaat mag er zijn en we zijn er ook heel blij mee. De dames kunnen snel schakelen en zorgen ervoor dat de klant tevreden is en krijgt waar hij om vraagt.”
Kenneth Asporaat, Het Huis van Asporaat