Jandino Asporaat

Huisstijl ontwerp

Jandino Asporaat is één van de bekendste televisie, theater en stand-up comedian persoonlijkheden van dit moment. Jandino is bekend van onder andere zijn programma ‘De Dino Show’, zijn theatervoorstelling ‘Hoe Dan Ook’ en zijn film ‘Bon Bini Holland’. Ook presenteert hij verschillende programma’s bij RTL, heeft hij een eigen kledingwinkel en maakt hij muziek.

Terwijl wij bezig waren met de website van Het Huis van Asporaat werden wij gevraagd om ook de website van Jandino Asporaat op te pakken. De website van Jandino was verouderd en technisch moeilijk te onderhouden. Het was belangrijk dat de nieuwe website een weerspiegeling was van de persoonlijkheid van Jandino Asporaat. Naast een goede theater- en televisiepersoonlijkheid is hij ook een goede zakenman. De website moest dus zakelijk zijn, maar zeker niet saai.

Jandino, website desktop, Mixus studio

De headers spelen een belangrijke visuele rol op de website. Hiervoor werden pakkende foto’s gemaakt welke op iedere pagina terug komen. De beelden zetten de toon de pagina’s en geven de website persoonlijkheid.

Jandino Asporaat wilde graag veel video’s en beeldmateriaal laten zien. Zo heeft hij een eigen vlog en maakt hij vaak filmpjes als alterego’s Judeska of Gerrie. Daarom speelt beeld ook de belangrijkste rol op de website.

Jandino, website desktop, Mixus studio

Jandino, website tablet & mobiel, Mixus studio

Verder heeft de website een nieuwspagina met de laatste nieuwtjes over Jandino en zijn werkzaamheden. Ook is een agenda om de speeldata van zijn theatertour te tonen en een webshop waar je de leukste artikelen kan kopen.

Ook een website laten ontwerpen of meer weten of dit project? Neem dan contact met ons op.