Social Life LAB

Huisstijl ontwerp

Social Life LAB is een online marketing agency voor bedrijven in de wellness, health & fitness sector.

Eerder creëerden we al een visuele identiteit voor zusterbedrijf Healthy Life LAB. Omdat oprichter Lotta Breed zeer veel ervaring heeft met social media strategieën heeft zij besloten haar kennis over voeding en beweging ook online voor andere bedrijven in deze sector in te zetten.

Na het succes van de huisstijl van Healthy Life LAB kwam Lotta bij ons terug om een sterke visuele identiteit te creëren voor Social Life LAB.

Het was voor de klant van groot belang dat ook dit weer een unieke en sterke identiteit werd welke in lijn was met de huisstijl van Healthy Life LAB.

Social Life LAB, logo, Mixus studio
Social Life LAB, visitekaartje, Mixus studio

Het atoomvormige beeldmerk van Healthy Life LAB werd als uitgangspunt gebruikt voor het nieuwe beeldmerk. Door de ringen van de atoom op een juiste manier te draaien ontstaan de vorm van een oog. Omdat Social Lige LAB een visueel bedrijf is dat draait om online zichtbaarheid is het oog de perfecte vorm.

De kleurstelling is net als bij het Healthy Life LAB logo interessant en anders. De blauwe kleuren staan voor wellness, gezondheid en kracht. Het geeft het logo een jonge, maar zakelijke uitstraling.

Omdat de twee bedrijven een band hebben zijn we uitgegaan van een uniforme stijl met eigen visuele elementen. Hierdoor is het verband tussen de twee bedrijven op een smaakvolle manier terug te zien. 

Social Life LAB, twee logos, Mixus studio

Ook opzoek naar een nieuw logo voor uw bedrijf of meer weten over dit project? Neem dan contact met ons op.