Supersauer

Huisstijl ontwerp

Supersauer is het eerste bedrijf in Nederland dat Koreaans Streetfood verkoopt.
Wij werden gevraagd om een passende huisstijl te ontwerpen. Na een proefdiner om kennis te maken met de exotische smaken zaten we vol inspiratie en gingen we aan de slag.

De twee ‘s’en van het woord Supersauer gebruikten we als uitgangspunt voor de huisstijl. Deze vormen samen een vis, welk ingrediënt in veel van de gerechten terug komt. Ook is deze vis een subtiele knipoog naar de Aziatische herkomst van de gerechten. De binnenvorm vormt een blad welke verwijst naar de dagverse producten. De huisstijlkleuren zijn geïnspireerd op de gerechten en de nu al legendarische zuurtjes van kok Donny.
Op het menu staan onder andere Sushi Burrito’s en Poke Salades. De gerechten worden op een moderne manier gepresenteerd en brengen smaken die je nooit eerder hebt geproefd. Het eerste verkooppunt is nu geopend in de Rotterdamse Markthal.

Supersauer, Mixus studio, logo

Supersauer, Mixus studio, menubord

Supersauer, Mixus studio, interieur en banner

Supersauer, Mixus studio, logo op pet

Supersauer, Mixus studio, logo schets

Ook een huisstijl laten ontwerpen of meer weten of dit project? Neem dan contact met ons op.

“Wij werken inmiddels ruim 5 jaar samen met Mixus studio. Ik waardeer de creativiteit en flexibiliteit van Miranda en Maxime. De voorstellen en uitwerkingen van de designs sluiten altijd zeer goed aan bij onze wensen.”
D. Kim, Supersauer