Tripple 3

Huisstijl ontwerp

Tripple 3, website, Mixus studio

Tripple 3 film ontwikkelt concepten, levert regie en regelt de gehele productie voor verhalende films in de breedste zin van het woord. Dit doen ze voor bedrijven, overheden en stichtingen, maar ze maken ook eigen speelfilms.
De vraag was een pakkende visuele identiteit in zwart-wit zodat deze bij ieder van hun creaties aan zou sluiten. Tevens wilden ze de mogelijkheid om het logo te laten bewegen op beeld.

Zo kwamen wij uit bij de filmcamera, de essentie van iedere film. Zonder dit apparaat is er geen productie.

We hebben het logo zo gemaakt dat de vorm van de filmcamera terugkomt in de 3. De krachtige vorm geeft het logo een eigen karakter. Het ligt er niet te dik boven op, alleen wanneer je het logo draait is dit zichtbaar. Het geeft het logo een eigen karakter, het gevoel van film, maar wel op een stijlvolle manier.

Tripple 3, logo, Mixus studio

Omdat Tripple 3 niet alleen films creëert, maar ook trainingen geeft hebben we ervoor gekozen om een klein gekleurd element toe te voegen. Bij film is dit een rode cirkel welke fungeert als opnamelampje. Bij de trainingtak van het bedrijf is dit een komma, welke staat voor dialoog en opleiding.

Tripple 3, website, Mixus studio

Ook een huisstijl laten ontwerpen of een professionele website laten maken? Neem dan contact met ons op.