Vapiano

Print

Vapiano is een grote wereldwijde keten van Mediteraanse restaurants. Ze hebben een bestaande huisstijl en visuele communicatie. Omdat er zoveel filialen zijn met verschillende evenementen mogen de filialen deze onderdelen zelf verzorgen. Wij werden door Vapiano Rotterdam Plaza gevraagd om dit te verzorgen.

Vapiano, Menubordje, Mixus studio

Voor de ‘specials’ die worden geserveerd bij de drankbar van Vapiano Plaza creëerden we opvallende menubordje in een illustratieve stijl. Ook maakten een cocktailkaart voor de maandelijkse Ladies Night in samenwerking met Pathé Schouwburgplein. Hierop werden verschillende ‘ladies’ cocktails uitgelicht die speciaal voor de dames werden klaargemaakt.

Vapiano, Coctailkaart, Mixus studio

Ook maakten wij al twee jaar op rij een poster voor het behaalde record van Vapiano Plaza. In een dag hadden zij de meeste omzet gedraaid van alles Vapiano’s in Europa en dat moest natuurlijk gevierd worden.

Vapiano, Poster, Mixus studio

Vapiano, Poster, Mixus studio

Ook opzoek naar ondersteuning van een grafisch ontwerper of meer weten over dit project? Neem dan contact met ons op.

“Mixus studio is een professionele studio dat veel aandacht besteed aan details in hun werk. Niet alleen digitale illustraties, maar ze werken ook met diverse materialen om hun ontwerpen een extra dimensie te geven. Tijdens hun creatieve proces staan zij open voor feedback en suggesties wat leidt tot een passend creatief resultaat.”
Tom Majdzik, Vapiano Plaza Rotterdam