YoYo! Fresh Tea Bar

Huisstijl ontwerp

YoYo! Fresh Tea Bar is opgericht door twee gepassioneerde broers met de visie om het drinken van thee in Nederland op een nieuwe en hippe manier in de markt te zetten.

De vraag van de klant: Hoe kunnen we van YoYo! Fresh Tea Bar een jong, hip merk maken en ons doelgroep bereiken? En hoe kunnen we deze uitstraling zowel nationaal als internationaal voortzetten.

Stapsgewijs hebben we een pakkende huisstijl ontwikkeld die met het bedrijf meegroeit. Van unieke menukaarten en posters tot custom made toppingbar bordjes en van raambeplakkingen tot standontwerpen en on-en offline campagnes, alles draagt bij aan de merkbeleving van dit snelgroeiende theeconcern.

YoYo! Fresh Tea Bar, posters, Mixus studio

YoYo! Fresh Tea Bar, posters, Mixus studio

YoYo! Fresh Tea Bar, posters, Mixus studio

Door een sterke en consistente visuele communicatie en een duidelijke visie heeft YoYo! Fresh Tea Bar inmiddels al 5 locaties in Nederland en 3 in Korea en er zullen er snel meer volgen.

YoYo! Fresh Tea Bar, visuele communicatie, Mixus studio

YoYo! Fresh Tea Bar, visuele communicatie, Mixus studio

Ook heeft YoYo! Onlangs een eigen retail-theelijn op de markt gebracht waar we gebruik maken van een modern en simplistisch ontwerp.

Door een sterke en consistente visuele communicatie en een duidelijke visie heeft YoYo! Fresh Tea Bar inmiddels al diverse locaties in binnen- en buitenland en er zullen er snel meer volgen.

Ook een huisstijl laten ontwerpen? Neem dan contact met ons op.

“Wij werken inmiddels ruim 10 jaar samen met Mixus studio. Ik waardeer de creativiteit en flexibiliteit van Miranda en Maxime. De voorstellen en uitwerkingen van de designs sluiten altijd zeer goed aan bij onze wensen.”
W.C. Li, YoYo! Fresh Tea Bar