Een perfect passende huisstijl waar ik trots op ben

“Ik ben zeer tevreden met Mixus studio dat mijn restaurant heeft voorzien van een prachtige huisstijl. Ze begrepen direct de essentie van het restaurant en hebben een visueel concept gecreëerd dat perfect aansluit bij mijn identiteit. De huisstijl is fris en tijdloos, en elk aspect is zorgvuldig gekozen voor een consistente uitstraling. Het team reageerde snel op mijn feedback en was flexibel in het aanbrengen van aanpassingen. Ik ben trots op het eindresultaat en beveel dit ontwerpteam ten zeerste aan voor een snel en perfect passende huisstijl.”

A. Chan, Nieuw Peking

Bekijk hier het project

Perfecte partner voor onze visie

“We werken met plezier samen met Mixus Studio. De creativiteit en flexibiliteit van Miranda en Maxime zijn werkelijk inspirerend. Hun designs sluiten altijd perfect aan bij onze wensen. Ze begrijpen onze visie en weten deze op unieke en meeslepende wijze tot leven te brengen. Elk detail wordt met zorg uitgewerkt, wat resulteert in een consistente en krachtige merkidentiteit.Ze luisteren altijd naar onze feedback en zijn betrokken bij ons succes. Ze leveren keer op keer verbluffende resultaten, met flexibiliteit en professionaliteit. Kortom, Mixus Studio is een fantastisch ontwerpteam dat we van harte aanbevelen. Hun creatieve vaardigheden en nauwkeurige ontwerpen maken hen de perfecte partner voor het realiseren van jouw visie.”

Seoul Sista

Bekijk hier het project

Meesters in het realiseren van jouw visie met creativiteit en flexibiliteit

“We zijn enorm onder de indruk van de creativiteit en flexibiliteit van Miranda en Maxime. Hun designs sluiten perfect aan bij onze wensen. Ze begrijpen onze visie en weten deze op een verfijnde en doordachte manier tot leven te brengen. Mixus Studio is niet bang voor veranderingen en past zich moeiteloos aan tijdens het proces. Hun professionaliteit en toewijding zijn bewonderenswaardig. Kortom, we bevelen Mixus Studio van harte aan voor elk ontwerpproject. Ze leveren consistent uitstekende resultaten en weten onze visie tot in de puntjes te realiseren.”

Saigon Càphê

Bekijk hier het project

We werken nog steeds met veel plezier samen

“Mixus studio heeft ons geholpen met het neerzetten van een look en feel voor onze restaurants. Het ontwerp van het logo, de menukaart, stempelkaarten en andere uitingen. Wij zijn zeer tevreden voor het geleverde werk en werken tot op de dag van vandaag nog steeds met elkaar samen. De dames werken snel, nauwkeurig, denken mee en geven creatieve oplossingen.”

Vincent Nobel, Mr. NonNo

Bekijk hier het project

Zeer sympathiek en absoluut aan te raden

“Met heel veel plezier hebben we met Mixus samengewerkt aan onze gastcollectie voor IXXI. Miranda en Maxime denken goed met je mee en zijn vliegensvlug wanneer dat nodig is. Knap hoe alles binnen krappe deadlines wordt verzorgd. Zeer sympathiek en absoluut aan te raden; nogmaals dank voor jullie knappe werk!”

Allon Dery

Bekijk hier het project

Een mooi eindresultaat door actief meedenken en creatief inzicht

“Mixus Studio heeft ons vanaf de eerste stap geholpen met het ontwerpen van ons logo en het label van onze fles. Het is een mooi en uitdagend proces geweest, na wat aanpassingen had het eindresultaat niet beter kunnen uitpakken. Zonder het actief meedenken en creatieve inzicht van deze dames hadden wij nooit tot zo’n mooi eindresultaat gekomen.

Bent u opzoek naar een grafisch ontwerper, dan bent u bij Mixus Studio aan het juiste adres.”

Danny Coppenrath, Baron, Spiced Rum

Bekijk hier het project

De duidelijke uitleg helpt ontzettend veel met het maken van keuzes over het ontwerp

“Mijn vraag aan Mixus was om voor mij een herkenbare huisstijl te bedenken, waarmee ik bij zowel zakelijke als particuliere klanten mee voor de dag kan komen.
Ik wilde een simpele vormgeving, maar wel een kleurrijke. Mixus kwam met drie voorstellen die eigenlijk alle drie aan sloten aan mijn wensen. Hierdoor zijn we heel snel tot één huisstijl gekomen. Ik ben heel tevreden over het proces. De duidelijke uitleg over het hoe, waarom en welke uitwerking iets met een bepaalde vormgeving helpt ontzettend veel met het maken van keuzes over het ontwerp. Mijn huisstijl is daarnaast ook nog opgezet dat hij mee kan veranderen met het bedrijf. Als de website moet worden uitgebreid of als er een nieuw bedrijfsonderdeel komt kan ik dit binnen mijn huisstijl eenvoudig uitbreiden. Een heel tevreden klant dus.”

Niek den Outer, NDO bouwkunde

Bekijk hier het project

Ze hebben goed gebruik gemaakt van onze input en de DNA van YOYO!

“In het verleden heeft YOYO! Fresh Tea Bar meermaals met Mixus samengewerkt. Eén van de laatste projecten was het ontwerpen van de labels voor onze eigen theebladeren. Maxime en Miranda hebben hierbij goed gebruik gemaakt van onze input en de DNA van YOYO! om tot unieke en typisch YOYO! labels te komen die wij met veel trots aanbieden. Een unieke label voor unieke en smaakvolle theebladeren!”

Isaac Andrea, YoYo! Fresh Tea Bar

Bekijk hier het project

Ik kijk uit naar nog meer samenwerkingen

Als communicatieadviseur van de (jeugd)ombudsman van Den Haag ben ik ontzettend blij met Mixus. Miranda levert binnen korte tijd goed en aantrekkelijk werk, denkt graag met je mee en is (niet geheel onbelangrijk) een buitengewoon vriendelijke persoonlijkheid. Ik raad Mixus aan iedereen aan en kijk uit naar nog meer samenwerking!

Rocelle van der Kemp, communicatieadviseur (jeugd)ombudsman, Den Haag

Bekijk hier het project

De resultaten zijn meer dan P’okay!

“Mixus Studio heeft goed geluisterd naar mijn wensen en hebben daaruit een prachtig en functioneel huisstijl ontworpen. Zij voeren niet alleen uit maar denken ook graag met je mee met hun uitgebreide ervaring en expertise. Met deze huisstijl hebben we een eigen identiteit waaruit wij verder kunnen bouwen. Regelmatig vraag ik met grote tevredenheid Mixus Studio voor het ontwerpen van verschillende contents.”

Tjong Wu, Pokay

Bekijk hier het project

Fijne manier van werken

“Mixus studio heeft voor ons een hele heldere en strakke huisstijl ontworpen. Precies waar we naar op zoek waren. Maar niet alleen het ontwerp is waar we naar zochten, ook de manier waarop we tot de huisstijl zijn gekomen was fijn. Miranda en Maxime zijn op een prettige manier in staat om boven water te krijgen wat de kern ‘van de zaak’ is en aan te voelen welke kant het op moet. Na drie presentaties lag er een huisstijl waar we allemaal zeer over te spreken waren.”

Marc Eikelenboom, Tripple 3

Vernieuwend design van hoge kwaliteit

“Bij een vernieuwend concept hoort vernieuwend design. Omdat we zelf een grafische achtergrond hebben wilden we samenwerken met een professionele partij met werk van hoge kwaliteit. We zijn meer dan tevreden met het resultaat. Het is simpel, sterk en van hoge communicatieve waarde. De samenwerking met Mixus studio was zeer prettig en gemoedelijk. Vooral de korte lijnen en het persoonlijke contact vonden wij erg prettig. Verder denken de dames erg goed mee. Zeker een aanrader!”

H. Lust, Stock Ingredients

Bekijk hier het project

We kunnen er weer jaren tegenaan!

“Na zeven jaar was het tijd voor een nieuwe, frisse huisstijl. Vanwege eerdere goede ervaringen met Mixus studio bij ontwerpklussen, besloten wij opnieuw om de tafel te gaan. Dankzij het stellen van de juiste vragen, kregen we richting bij het kiezen van de juiste stijl. Binnen korte tijd lagen er drie uitstekende ontwerpen op tafel. Het was zelfs nog lastig om er twee te laten vallen. Kortom, we zijn ontzettend blij met ons nieuwe logo en bijbehorende huisstijl. We kunnen er weer jaren tegenaan!”

Hans Groenendijk, Groener Gras

Creatief en out of the box

“Wij hebben Mixus studio benaderd met de vraag of ze een pakkende logo en huisstijl konden creëren voor ons. Uiteindelijk zijn wij, The Poké Box, zeer te spreken over het eindresultaat. Mixus studio luistert goed naar de wensen van de klant en denkt zowel creatief als out of the box mee.”

Hench Hsu, The Poke Box

Bekijk hier het project

Goede begeleiding en modern design

“Het proces van kennismaking tot aan de oplevering van het eindproduct verliep erg gemoedelijk en gestructureerd. Onze wensen en ideeën zijn goed verwerkt in het concept, maar belangrijker is dat Miranda en Maxime ook goede begeleiding geven op het gebied van grafische vormgeving. Ondanks dat zij niet bekend waren met ons product waren zij in staat om alle essentiële elementen goed weer te geven in vorm van een infographic. Zij hebben een duidelijke en moderne infographic ontworpen die herkenbaar is voor ons publiek.
 
Miranda en Maxime verstaan hun vak en kunnen door hun creativiteit en ervaring een hele mooi bijdrage leveren aan projecten en zijn een aanrader voor wie zich willen onderscheiden van de “mainstream”. “

Kwan Tang, charterersliability.com

Bekijk hier het project

Ik kan geen beter resultaat wensen

“Door mijn samenwerking met Mixus studio heeft mijn merk een echte identiteit gekregen waar ik super trots op ben. De dames van Mixus zijn zeer creatief, denken goed mee, zeer professioneel en enorm goed in wat zij doen! Zij begrepen precies waar ik heen wilde met dit merk en hebben dat perfect toegepast in de praktijk. Ik kan geen beter resultaat wensen. Ik heb mijn frisse en succesvolle start mede aan Mixus te danken!”

M. Goren, Sally’s Salads

Bekijk hier het project

Professioneel en creatief

“Mixus studio is een professionele studio die veel aandacht besteed aan details in hun werk. Niet alleen digitale illustraties, maar werken ook met diverse materialen om hun ontwerpen een extra dimensie te geven. Tijdens hun creatieve proces staan zij open voor feedback en suggesties wat leidt tot een passend creatief resultaat.”

Tom Majdzik, Vapiano Plaza Rotterdam

Bekijk hier het project

Snel en het resultaat mag er wezen!

“Wij van het Huis van Asporaat zijn heel tevreden over de samenwerking met Mixus studio. Het resultaat mag er zijn en we zijn er ook heel blij mee. De dames kunnen snel schakelen en zorgen ervoor dat de klant tevreden is en krijgt waar hij om vraagt.”

Kenneth Asporaat, Het Huis van Asporaat

Bekijk hier het project

Ons merk is nieuw leven ingeblazen!

“Mixus studio is een fantastisch bedrijf dat mijn verwachtingen ruimschoots heeft overtroffen! Ik was al een tijd opzoek naar een bedrijf dat onze folders en huisstijl kon ontwerpen en ik ben erg blij dat ik voor de dames van Mixus studio heb gekozen. Maxime en Miranda zijn prettig om mee samen te werken. Ze denken goed met je mee en hebben meer geleverd dan een nieuwe, visuele representatie van ons bedrijf alleen. Ons merk is als het ware nieuw leven ingeblazen en heeft nu een heus imago dat perfect aansluit op onze producten, bedrijfsvisie en plannen voor de toekomst. Een resultaat waar ik bijzonder trots op ben.”

Wout Sunderman, Sunwood Dutch Design

Bekijk hier het project

Geslaagd ontwerp binnen de deadline

“Mijn vraag was een persoonlijke, inspirerende website in ‘magazine stijl’. Heel geslaagd ontwerp van Maxime en Miranda. En binnen de deadline van 2 maanden opgeleverd!”

Joyce Onverwagt, Betiche

Bekijk hier het project

Een mooie samenwerking van ruim 8 jaar

“Wij werken inmiddels ruim 8 jaar samen met Mixus studio. Ik waardeer de creativiteit en flexibiliteit van Miranda en Maxime. De voorstellen en uitwerkingen van de designs sluiten altijd zeer goed aan bij onze wensen.”

D. Kim, Supersauer

Bekijk hier het project

Al 8 jaar verfrissend en origineel

“Ontwerp van posters, flyers en awards… En ieder jaar weer verfrissend en origineel. In 2019 voor de achtste keer op rij. Als organisator van het 48 Hour Film Project Rotterdam ben ik heel blij met jullie!”

Hans Groenendijk, organisator 48 Hour Film Project, Rotterdam

Bekijk hier het project

Heel prettig proces

“Twee enthousiaste vrouwen die constructief met je meedenken, maar het niet compleet van je overnemen. Ze maken een goede inschatting van wat bij jou als klant en bij jouw product past en sluiten hier prachtig op aan. Ze komen met voorstellen waaruit je zelf een keuze kunt maken en zo heb je toch ook regie over je eigen huisstijl ondanks dat zij natuurlijk het hele ontwerp maken. Ik ben super blij met het logo en de huisstijl die ze voor me gemaakt hebben en ik krijg hierover ook alleen maar enthousiaste reacties van klanten. Een logo met een verhaal wat maakt dat je hierover met je eigen klanten in gesprek kunt komen.”

Anna Bakker Bags

Bekijk hier het project

Innovatief, scherp en uniek

“Ik ben heel blij met de professionele en internationale uitstraling die jullie aan Ken Theater hebben gegeven. Het werk dat jullie geleverd hebben is innovatief, scherp en uniek. Dank jullie wel voor het ontwerpen van onze complete huisstijl.”

Kenneth Asporaat, Ken Theater

Bekijk hier het project

Hun flexibiliteit past erg bij onze werkwijze

“Mixus studio werkt als ondersteunende partij voor Wah Nam Hong. Als wij snel een ontwerp of drukwerk nodig hebben, kan ik hier altijd terecht. Ze denken mee en hun flexibiliteit past erg bij onze werkwijze.”

CW Chan, Wah Nam Hong

Bekijk hier het project

Visueel interessante wandontwerpen

“Mixus studio bruist van de creativiteit. Je weet altijd zeker dat ze de vraag van klant vertalen in iets bijzonders, in iets onverwachts: visueel interessante wandontwerpen en signing die passen bij het gebouw en de mensen.

Met veel plezier werk ik met Maxime en Miranda aan mooie uitingen die het gebouw vervolmaken.”

Joyce Onverwagt, Betiche, visuele beleving

Bekijk hier het project

Hoge kwaliteit

‘Wij zijn nog altijd ongelofelijk blij met de kwaliteit die Maxime & Miranda hebben geleverd tijdens het ontwerpen van de huisstijl en identiteit voor Designer Rental. We hopen nog heel lang met hen te mogen blijven werken!’

Designer Rental

Bekijk hier het project

Huisstijl en webdesign past naadloos bij onze visie

“Mixus studio heeft voor ons een prachtige huisstijl en webdesign gemaakt. Het is bijzonder om te zien hoe de huisstijl en het webdesign matchen bij onze visie en foto’s. We hebben ook veel complimenten gehad op het mooie design!”

Healthy Life LAB

Bekijk hier het project

Concepten werden goed opgepakt

“Wij hebben de samenwerking met Mixus als zeer prettig ervaren. Concepten werden goed opgepakt en vertaald in duidelijke visuele uitingen, waar onze developers direct mee aan de slag konden!”

Stephan Plat, Weave

Bekijk hier het project

Snel en creatief, een echte aanrader!

De samenwerking met Mixus loopt als een trein. Ze schakelen snel, denken met je mee en hebben creatieve oplossingen. Ik raad Mixus ten alle tijden aan!

Sin Yan Chan, Wah Nam Hong

Bekijk hier het project