Huisstijl website

Huisstijl en website gaan altijd hand in hand bij Mixus studio. Het ontwerp van een website kan op zichzelf staan of we baseren het ontwerp van jouw website op jouw huidige huisstijl. Bij Mixus studio is alles mogelijk.

Website en huisstijl uniformiteit

Het is enorm belangrijk dat de stijl van de website overeen komt met de rest van de huisstijl. Het hanteren van een uniforme stijl zorgt voor een betere herkenbaarheid.

Huisstijl en website ontwerp

Een website is één van de visuele uitingen die je kunt kiezen als je een huisstijl laat ontwerpen bij Mixus studio. Visuele uitingen zijn de middelen die je kunt laten maken in het ontwerp van uw huisstijl. Een website is een online visuele uiting. Andere online visuele uitingen zijn een Facebookpagina, Twitter pagina, LinkedIn pagina, Google + pagina, blogs, e-mails en nieuwsbrieven. Offline visuele uitingen zijn bijvoorbeeld visitekaartjes, briefpapier, brochures en posters.

Conversieverhogend design

Naast uniform, dient het design van jouw website ook conversie verhogend te zijn. Conversie is het bereiken van een specifiek doel met jouw website. De gedachte achter conversie verhogend design is dat je ervoor zorgt dat jouw bezoekers klikken waar je wilt dat ze klikken. Zo zorg je ervoor dat jouw website voor je werkt en meer geld voor je verdient.

Kosten huisstijl en website

Een website kan dus een onderdeel zijn van het ontwerp van jouw huisstijl. De kosten van een huisstijl zijn afhankelijk van onder andere:
• De omvang van de opdracht
• Hoeveel ontwerpen er gemaakt worden om uit te kiezen
• Hoeveel tussenbesprekingen er zijn
• De hoeveelheid visuele uitingen
Bekijk onze prijswijzer hier.
Wil je meer weten over het ontwerp van een huisstijl en het design voor een website? Neem dan nu contact met ons op.