Website laten ontwerpen bij Mixus studio

Een webdesign van Mixus studio is niet alleen mooi, maar is gebaseerd op de maatstaven van conversie, gebruiksvriendelijkheid en compatibiliteit. Ons design zorgt ervoor dat je het doel bereikt die je met uw product wilt bereiken; of dit nu klanten, leads, contactgegevens, naamsbekendheid, service of iets anders is.

Conversie verhogend design

Conversie is het bereiken van een specifiek doel met jouw website. Is jouw doel informatie geven? Dan moet het design ervoor zorgen dat jouw bezoekers langer op de website blijven om zoveel mogelijk informatie tot zich te nemen. Is het hoofddoel van jouw website om mensen te laten inschrijven voor een nieuwsbrief of om een afspraak te maken? Dan moet het design in ieder geval een aantrekkelijke grote knop bevatten met een afwijkende kleur. De gedachte achter conversie verhogend design is dat je ervoor zorgt dat jouw bezoekers klikken waar je wilt dat ze klikken. Een aantal snelle tips hiervoor zijn:
1. Zorg dat je conversiedoel zich boven de fold bevindt.
2. Vermijd bewegende elementen in de buurt van je conversiepunt.
3. Zorg ervoor dat jouw conversiepunt een hoog kleurcontrast heeft.
Met behulp van programma’s zoals Google Analytics kan je kijken of jouw doelen behaald worden. Een website laten ontwerpen bij Mixus studio is dus niet alleen een garantie op een aantrekkelijk, passend design, maar je krijgt ook nog eens een website die voor je werkt! Wij kunnen de bouw en online marketing van jouw website geheel uit handen nemen als je dat wilt.

Prijs website laten ontwerpen

De prijs om een website te laten ontwerpen bij Mixus studio is afhankelijk van uw wensen. Het is onder andere afhankelijk van:
 • Hoeveel ontwerpen voor unieke pagina’s er gemaakt moeten worden
 • Hoe complex het ontwerp is
 • Hoeveel ontwerpen er gemaakt worden om uit te kiezen
 • Hoeveel tussenbesprekingen er zijn
 • Hoeveel aanpassingen gedaan moeten worden
Bekijk onze prijswijzer hier.

Waar moet je op letten bij het laten maken van een professionele website?

Voordat je een professionele website laat maken, kan je het beste nadenken over de volgende vragen:
 • Wat wil je dat mensen op jouw website doen?
 • Wat is het doel van jouw website?
 • Wie is jouw doelgroep precies?
 • Hoe kan je deze doelgroep aantrekken en blij maken?
 • Wie is de concurrentie? Hoe zien hun websites eruit en hoe kan je je onderscheiden hiervan?
 • Heb je zelf al goede visuele content om te delen op uw website?
Vraag ook eens gewoon aan jouw klanten wat voor website ze willen en verwachten van jouw bedrijf. Een laatste stukje advies: pas op voor zeer goedkope webbouwers! Bovenop de lage bouwkosten worden vaak torenhoge maandelijkse onderhoudskosten gerekend! Verder heb je meestal niet de controle of het rechtseigendom over jouw eigen website. Ons advies: als het te mooi om waar te zijn is, is dat meestal ook zo!
Wil je meer weten over het laten ontwerpen van jouw website door Mixus studio? Neem dan nu contact met ons op.