Neem contact met ons op
info@mixusstudio.com

 

010 – 760 35 68

Over Mixus Studio

Ontdek Mixus Studio, dé autoriteit in grafisch ontwerp in Rotterdam. 

Met meer dan 12 jaar ervaring bieden Maxime Driel en Miranda Jong een breed scala aan ontwerpoplossingen voor zowel offline als online media, interieurprints en drukwerk. Wij ondersteunen ervaren ondernemers, start-ups, het MKB, scholen, non-profitorganisaties en de horecasector. Of je nu een nieuw bedrijf begint of al een bestaand bedrijf hebt, wij zorgen voor een complete en impactvolle beleving voor jouw onderneming.

Onze diensten omvatten het ontwerpen van unieke huisstijlen waaronder ook logo’s, websites, visitekaartjes, menukaarten en meer. Hierdoor zal jouw bedrijf of organisatie zich onderscheiden met een frisse en opvallende visuele communicatie. 

Vraag vrijblijvend en zonder verplichtingen een adviesgesprek aan om te zien hoe wij jou kunnen helpen om de uitstraling van jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Wij werken onder andere voor

Werkwijze

Bij Mixus Studio hanteren we een efficiënt proces van drie fasen voor unieke en effectieve ontwerpen.

We beginnen met een grondige briefing om jouw doelen en verwachtingen te begrijpen, gevolgd door een heldere offerte. Na goedkeuring gaan we over tot onderzoek en analyse voordat we drie conceptontwerpen presenteren voor feedback en verfijning. Na definitieve goedkeuring volgt de ontwikkeling en uitwerking van het gekozen concept, met tussentijdse evaluaties voor eventuele aanpassingen. Het voltooide ontwerp wordt gepresenteerd voor laatste aanpassingen voordat het definitief wordt goedgekeurd. We leveren de benodigde bestanden en/of materialen op in de gewenste bestandsformaten en bieden een huisstijlhandleiding aan voor het behouden van een consistente visuele identiteit. 

 

Bij Mixus Studio zorgen we voor een professionele begeleiding van begin tot eind, inclusief praktische toepassing op verschillende media, en bieden we transparante tarieven voor onze diensten. 

Huisstijl ontwerp

Een unieke uitstraling voor jouw onderneming

Drukwerk

Van opvallende menukaart tot bedrijfsmagazine

Interieur prints 

Breng jouw huisstijl tot leven in jouw werkomgeving