Wil je weten wat het kost? Dat snappen we.

Onze prijswijzer kan helpen
We begrijpen dat jouw tijd waardevol is en dat het handig is om op zijn minst te weten hoeveel jouw creatief project ongeveer gaat kosten. Dat scheelt zowel tijd als frustratie. Bij Mixus studio verbergen wij onze tarieven niet. We hebben liever open communicatie en transparantie. Met dat gezegd, hier zijn onze algemene prijzen voor de verschillende creatieve diensten die wij aanbieden.

Ons uurtarief: €85

Hoewel veel van onze opdrachten als een vaste projectprijs rekenen of werken met maandelijkse bundels is ons algemene ‘a la carte’ tarief €85 per uur. Deze worden gefactureerd met een minimum van een kwartier (€21,25)

Onze scherp geprijsde maandelijkse bundels

Als jij onze creatieve services regelmatig en vaak gebruikt, kun je een aanzienlijke korting krijgen door te gaan voor de maandelijkse bundels van Mixus studio. De bundels worden sterk aanbevolen voor bedrijven die ons maandelijks gebruiken voor creatieve services.
Bundel brons: €800 voor 10 uur per maand (€80 per uur)
Bundel zilver: €1500 voor 20 uur per maand (€75 per uur)
Bundel goud: €2100 voor 30 uur per maand (€70 per uur)
Bundel platina: €2600 voor 40 uur per maand (€65 per uur)
Alle bundels worden vooraf gefactureerd. Extra maandelijkse uren worden gefactureerd tegen het tarief van €85 per uur. Er is geen vergoeding voor ongebruikte uren en bundels kunnen om welke redenen dan ook niet worden terugbetaald. Op maat gemaakte bundels kunnen worden gemaakt. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Huisstijl

Basis huisstijl pakket: €2765
Logo met huisstijlelementen op basis van een basis concurrentieonderzoek (kleurstellingen, lettertypes, typografie en een basis huisstijlhandleiding). Inclusief 3 besprekingen over het project.

Online zichtbaarheid

Social media marketing – Facebook en Instagram
Vormgeving en instellen van profielen en omslagen, per social media-account: €225 (logo niet inbegrepen – zie bovenstaande huisstijl-prijs.)
3 wekelijkse content per social media account per maand. Origineel geschreven content, ontwerp en plaatsen: €425

Website

Ontwerp en invullen (geschreven inhoud en afbeeldingen geleverd door de klant): €1120 per webpagina, met een minimum van drie pagina’s
Alleen landingspagina (geschreven inhoud en afbeeldingen geleverd door klant): €1400
Alleen landingspagina (inclusief geschreven inhoud): €1625
Zoekwoord-rijke geschreven teksten: €0,20 per woord, €200 minimum per pagina
Het websitepakket “Full Monty”: €4000
Inclusief Landingspagina (home), plus drie extra pagina’s, alle ontwerpen en invulling. Afbeeldingen en geschreven inhoud die door de klant moet worden aangeleverd. Revisies op de website worden gefactureerd tegen ons volledige uurtarief.
Extra pagina’s: €1120 per webpagina
Het websitepakket “Full Monty” (inclusief geschreven inhoud): €5200
Bevat hetzelfde pakket als hierboven, maar bevat ook geschreven inhoud. Revisies op de website worden gefactureerd tegen ons volledige uurtarief.
Extra pagina’s (inclusief geschreven inhoud): €1445 per webpagina
Minimaal maandelijks websitebeheer: €80
Bevat een maandelijkse software-update en een maandelijkse back-up van bestanden

Online advertenties

We bieden configuratie en beheer voor Google AdWords en Facebook-advertenties.
Maandelijks advertentiebudget
(rechtstreeks aan de leverancier betaald door de klant)
Tarief betaald aan Mixus studio (per advertentie)
Tot €999 €350
€1000 tot €4999 €400
€5000 en hoger en maximaal 10% van het maandelijkse advertentiebudget

 

Advertenties, Gevelbelettering, Folders, Magazines, Posters, Menukaarten en andere marketing materialen zowel digitaal als geprint:
Deze diensten en projecten worden per project vermeld. Neem contact met ons op voor een offerte of overweeg één van onze hierboven vermelde bundels. Alle revisies aangemerkt door de klant worden gefactureerd tegen €65 per uur.

Elk project is uniek. En zo ook de kosten.

Met dat in gedachten kunnen de hierboven vermelde prijzen wel of geen weerspiegeling zijn van de uiteindelijke prijs die we voor jouw project offreren. Natuurlijk behouden wij ons het recht voor om onze prijzen op elk moment te wijzigen. We bieden deze prijswijzer aan als een manier voor jou – onze potentiële klant – om een idee te krijgen van de projectkosten. De beste manier om erachter te komen wat het project werkelijk gaat kosten, is om een gratis eerste kennismakingsgesprek aan te vragen. Bij een kennismakingsgesprek bespreken we alle ins en outs van het project. Daarna kunnen we een passende prijsopgave voor jou maken.
Vraag direct kosteloos en vrijblijvend een adviesgesprek aan.