Wil je weten wat het kost? Dat snappen we.

Onze prijswijzer kan helpen
Bij Mixus studio waarderen we jouw tijd en begrijpen we hoe belangrijk het is om van tevoren inzicht te hebben in de kosten van jouw creatieve project. Daarom hanteren wij transparante prijzen en communiceren we graag duidelijk over de kosten. Onze algemene prijzen voor de diverse creatieve diensten zijn eenvoudig te vinden, zodat jij zonder frustratie snel kunt bepalen wat jouw project gaat kosten. Kies voor open communicatie en heldere prijzen met Mixus studio.

Ons uurtarief: €85

Hoewel veel van onze opdrachten als een vaste projectprijs rekenen of werken met maandelijkse bundels is ons algemene ‘a la carte’ tarief €85 per uur. Deze worden gefactureerd met een minimum van een kwartier (€21,25)

Huisstijl

Basis huisstijl pakket: €2765
Logo met huisstijlelementen op basis van een basis concurrentieonderzoek (kleurstellingen, lettertypes, typografie en een basis huisstijlhandleiding). Inclusief 3 besprekingen over het project.

Online zichtbaarheid

Social media marketing – Facebook en Instagram
Vormgeving en instellen van profielen en omslagen, per social media-account: €225 (logo niet inbegrepen – zie bovenstaande huisstijl-prijs.)
3 wekelijkse content per social media account per maand. Origineel geschreven content, ontwerp en plaatsen: €425

Website

Ontwerp en invullen (geschreven inhoud en afbeeldingen geleverd door de klant): €1120 per webpagina, met een minimum van drie pagina’s
Alleen landingspagina (geschreven inhoud en afbeeldingen geleverd door klant): €1400
Alleen landingspagina (inclusief geschreven inhoud): €1625
Zoekwoord-rijke geschreven teksten: €0,20 per woord, €200 minimum per pagina
Het websitepakket “Full Monty”: €4000
Inclusief Landingspagina (home), plus drie extra pagina’s, alle ontwerpen en invulling. Afbeeldingen en geschreven inhoud die door de klant moet worden aangeleverd. Revisies op de website worden gefactureerd tegen ons volledige uurtarief.
Extra pagina’s: €1120 per webpagina
Het websitepakket “Full Monty” (inclusief geschreven inhoud): €5200
Bevat hetzelfde pakket als hierboven, maar bevat ook geschreven inhoud. Revisies op de website worden gefactureerd tegen ons volledige uurtarief.
Extra pagina’s (inclusief geschreven inhoud): €1445 per webpagina
Minimaal maandelijks websitebeheer: €80
Bevat een maandelijkse software-update en een maandelijkse back-up van bestanden

Elk project is uniek. En zo ook de kosten.

Met dat in gedachten kunnen de hierboven vermelde prijzen wel of geen weerspiegeling zijn van de uiteindelijke prijs die we voor jouw project offreren. Natuurlijk behouden wij ons het recht voor om onze prijzen op elk moment te wijzigen. We bieden deze prijswijzer aan als een manier voor jou – onze potentiële klant – om een idee te krijgen van de projectkosten. De beste manier om erachter te komen wat het project werkelijk gaat kosten, is om een gratis eerste kennismakingsgesprek aan te vragen. Bij een kennismakingsgesprek bespreken we alle ins en outs van het project. Daarna kunnen we een passende prijsopgave voor jou maken.
Vraag direct kosteloos en vrijblijvend een adviesgesprek aan.