Hoe gaan we te werk bij het ontwerpen van jouw logo?

1. Uitgebreide intake
Gedurende een persoonlijk gesprek en een uitgebreid intern onderzoek zullen we op zoek gaan naar de identiteit en imago van jouw bedrijf. We bezoeken onder andere jouw bedrijf en vragen ons af: wat voor persoonlijkheid heeft jouw bedrijf en wat voor visuele identiteit past daarbij? Vervolgens maken we een plan en prijsopgave en beginnen we met het project.
2. Schetsontwerp
Mixus studio schetst altijd vanuit een creatief concept. Gedurende het schetsontwerp maken we meerdere schetsen waaruit we uiteindelijk drie verschillende invalshoeken kiezen. Tijdens een tussenbespreking komen we nader tot elkaar en bespreken we op basis van welke invalshoek en schets we verder gaan bouwen. Gezamenlijk komen we tot een geweldig resultaat.
3. Uitwerking
Na onze tussenbespreking werken we het design verder uit naar aanleiding van het concept. In deze fase zie je direct hoe je het ontwerp in de praktijk kunt toepassen. Vervolgens bespreken we samen de aanpassingen of het vervolg van het traject.
4. Toepassing in gewenste middelen
We passen het ontwerp vervolgens toe in de gewenste middelen. Op visitekaartjes, posters, producten, website…wat je maar wilt. Wij begeleiden verder het drukproces van jouw middelen en staan nauw in contact met de drukkers. Soms gaan er verschillende drukproeven overheen voordat het drukwerk perfect is.
5. Aanlevering bestanden en huisstijlhandboek
Je krijgt alle bestanden in de gewenste formaten (eps, ai, jpg, png) aangeleverd. Voor een meerprijs krijg je ook een huisstijlhandboek waarin uitgebreid wordt uitgelegd hoe je de huisstijl kan waarborgen. Het is van groot belang dat je het huisstijlhandboek raadpleegt en dat u de huisstijl consistent doorvoert.
Met deze werkwijze garanderen wij een geliefd, succesvol design voor jouw organisatie!

Kosten logo laten ontwerpen

Het ontwerp van een bedrijfslogo is altijd onderdeel van een huisstijl. De kosten van het laten ontwerpen van een logo zijn onder andere afhankelijk van:
• Hoeveel ontwerpen er gemaakt worden
• De complexiteit van het logo
• Hoeveel tussenbesprekingen er zijn
• Het eventueel inschakelen van een fotograaf, copywriter of andere externe partijen
Bekijk onze prijswijzer hier.

Tips logo ontwerp

• Laat een logo afstemmen op jouw doelgroep
• Laat het logo ontwerpen vanuit een idee en niet vanuit een ander plaatje. Zo krijg je iets origineels, creatiefs en dat echt uitdraagt waar jouw bedrijf voor staat!
• Hoe meer creatieve vrijheid je ons geeft, hoe beter het resultaat.
• Voer jouw huisstijl consequent door in al jouw communicatie-uitingen
Wil je meer weten over het laten ontwerpen van een logo? Neem dan nu contact met ons op.