Neem contact met ons op
info@mixusstudio.com

 

010 – 760 35 68

Ik Wil Mijn Huisstijl Veranderen, Waar Begin Ik?

Als je overweegt om je huisstijl aan te passen, is het belangrijk om goed voorbereid te zijn en een gestructureerde aanpak te volgen. Hier zijn een paar stappen om je op weg te helpen:

Analyseer de situatie

Denk na over waarom het belangrijk is om je huisstijl aan te passen. Identificeer specifieke problemen of knelpunten die je wilt oplossen. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat je doelgroep is veranderd of omdat je activiteiten nu meer online plaatsvinden.

Bepaal de omvang van de verandering

Breng in kaart hoe groot de verandering zal zijn die je wilt doorvoeren. Moet de huisstijl alleen gemoderniseerd worden, of overweeg je ook een naamswijziging of een herpositionering van je bedrijf? Door dit duidelijk te definiƫren, kun je jouw grafisch ontwerper beter briefen.

Kies het juiste moment voor de lancering

Zorg ervoor dat je alles gereed hebt voordat je de nieuwe huisstijl met de wereld deelt. Zorg ervoor dat alle elementen, zowel online als offline, overeenkomen met de vernieuwde huisstijl. Communiceer duidelijk met je klanten over de veranderingen die je bedrijf heeft ondergaan, om eventuele verwarring te voorkomen.

Het aanpassen van je huisstijl is een belangrijke stap om ervoor te zorgen dat je visuele identiteit overeenkomt met de missie en visie van je bedrijf. Een goede visuele indruk kan een positief effect hebben op je onderneming.

Wil je ook een professionele huisstijl laten ontwerpen die perfect aansluit bij jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.