Neem contact met ons op
info@mixusstudio.com

 

010 – 760 35 68

Anthura

In samenwerking met Betiche hebben we Anthura’s nieuwe hoofdkantoor in Bleiswijk getransformeerd met een complete merkbeleving. Grafische patronen op muren, glazen wanden en signing verbinden naadloos visuele identiteit, architectuur en interieurdesign, perfect weerspiegeld in de innovatieve stijl van Anthura als toonaangevende veredelaar van anthuriums en orchideeën.

Anthura, een internationaal gerenommeerd familiebedrijf, behoudt een persoonlijke sfeer. In nauwe samenwerking met het projectteam van Anthura en Atelier PRO hebben we adembenemende ontwerpen gerealiseerd, zodat elke ruimte een unieke, inspirerende ervaring biedt.

Het ontwerpproces onthult het ingewikkelde productieproces van Anthura’s planten in honderden organische vormen, passend bij het moderne interieur. Kleuren in het ontwerp verwijzen naar de natuurlijke tinten van de tentoongestelde producten.

De installatie van deze uitingen was uitdagend maar succesvol, dankzij goede afstemming. Het resultaat is een harmonieuze integratie van kunst en architectuur die Anthura’s identiteit en waarden weerspiegelt.

Interesse in grafisch ontwerp voor uw visuele communicatie? Neem contact met ons voor meer informatie over dit project.

 

“Mixus Studio bruist van creativiteit. Ze vertalen de klant vraag altijd naar iets bijzonders, iets onverwachts. Met oog voor detail creëren ze visueel interessante wandontwerpen en signing die perfect passen bij het gebouw en de mensen.
Samenwerken met Maxime en Miranda aan mooie uitingen is een plezier. Ze vervolmaken het gebouw met hun expertise en passie. Mixus Studio weet de juiste snaar te raken, of het nu om gedurfde statements of subtiele toevoegingen gaat.
Wil je sprankelende creativiteit en vakmanschap? Kies dan voor Mixus Studio. Ze brengen jouw visie tot leven op ongekende wijze.”

Joyce Onverwagt, Betiche, visuele beleving

Category

Drukwerk, Interieur Prints