Neem contact met ons op
info@mixusstudio.com

 

010 – 760 35 68

Anthura

In samenwerking met Betiche hebben we het nieuwe hoofdkantoor van Anthura in Bleiswijk voorzien van een complete merkbeleving. Door prachtige grafische patronen op muren, glazen wanden en signing door het hele gebouw te integreren, creëren we een naadloze verbinding tussen de visuele identiteit, de architectuur en het interieurdesign. Deze unieke ontwerpen weerspiegelen perfect het innovatieve karakter van Anthura als vooraanstaande veredelaar van anthuriums en orchideeën.

Anthura, een familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een internationaal gerenommeerde onderneming, heeft altijd vastgehouden aan een persoonlijke sfeer binnen de organisatie. Door nauw samen te werken met het projectteam van Anthura en de getalenteerde architecten van Atelier PRO, hebben we adembenemende ontwerpen gerealiseerd. Samen hebben we ervoor gezorgd dat elke ruimte in het nieuwe hoofdkantoor een unieke en inspirerende ervaring biedt.

Het ontwerpproces is een wonderlijke reis. De producten van Anthura worden met uiterste precisie gevormd, met aandacht voor elk detail. Het ontwerp weerspiegelt dit ingewikkelde proces met honderden organische vormen, symbolisch voor het veredelen en vermeerderen van planten tot een prachtig eindproduct. Het ontwerp is delicaat, schilderachtig en poëtisch, en vormt een harmonieus geheel met het moderne interieur van de nieuwbouw.

Het kleurgebruik in het ontwerp verwijst naar de oneindige mogelijkheden en verwantschap binnen het vakgebied, en sluit naadloos aan bij de materialen en tinten in het interieur. De kleuren zijn gebaseerd op de echte kleurtonen van de prachtige producten die tevens overal in het gebouw worden tentoongesteld.

Het installeren van deze prachtige uitingen was een uitdagende taak, maar dankzij de inzet en goede afstemming van alle betrokken partijen is het project succesvol afgerond. Het resultaat is een indrukwekkende en harmonieuze integratie van kunst en architectuur, die de identiteit en waarden van Anthura als bedrijf weerspiegelt.

Benieuwd naar grafisch ontwerp voor uw visuele communicatie en drukwerk, of wilt u meer weten over dit project? Neem dan contact met ons op.

“Mixus Studio bruist van creativiteit. Ze vertalen de klantvraag altijd naar iets bijzonders, iets onverwachts. Met oog voor detail creëren ze visueel interessante wandontwerpen en signing die perfect passen bij het gebouw en de mensen.
Samenwerken met Maxime en Miranda aan mooie uitingen is een plezier. Ze vervolmaken het gebouw met hun expertise en passie. Mixus Studio weet de juiste snaar te raken, of het nu om gedurfde statements of subtiele toevoegingen gaat.
Wil je sprankelende creativiteit en vakmanschap? Kies dan voor Mixus Studio. Ze brengen jouw visie tot leven op ongekende wijze.”

Joyce Onverwagt, Betiche, visuele beleving

Category

Drukwerk, Interieur Prints