Anthura

Interieur print

Wij mochten in samenwerking met Betiche voor het nieuwe hoofdkantoor van Anthura in Bleiswijk de volledige merkbeleving creëren. Door middel van prachtige grafische patronen op muren, glazen wanden en signing door het hele gebouw zorgen we voor een verbinding tussen de visuele identiteit, de architectuur en het interierudesign. Deze unieke designs weerspiegelen perfect het innovatieve karakter van Anthura als toonaangevende veredelaar in anthurium en orchideeën.

Anthura is een familiebedrijf dat zich ontwikkeld heeft tot een internationaal gerenommeerd bedrijf en toch hebben we altijd de persoonlijke sfeer in onze organisatie weten te behouden. Onze nauwe samenwerking met het projectteam van Anthura en de getalenteerde architecten van Atelier PRO heeft geleid tot de totstandkoming van deze adembenemende designs. Samen hebben we ervoor gezorgd dat elke ruimte in het nieuwe hoofdkantoor een unieke en inspirerende ervaring biedt.

Wonderlijk proces

De producten van Anthura worden gevormd met gestage precisie. Elk detail is met zorg vervaardigd, waardoor ze uitblinken in kwaliteit. Het ontwerp weerspiegelt dit prachtige proces met honderden organische vormen. Deze vormen staan symbool voor het veredelen en vermeerderen van de planten, totdat ze na een jarenlang proces transformeren tot een prachtig eindproduct. Van plantencellen tot nieuwe soort. Hier draait het om samenwerking en opbouw. Het ontwerp is delicaat, schilderachtig en poëtisch. Het vormt een harmonieus geheel met de moderne en vernieuwende producten van Anthura. We streven er naar om de schoonheid en verwondering van de natuur te vangen en deze te combineren met de nieuwste technologieën en trends. Bij Anthura is het veredelen en vermeerderen van planten DNA een kunst op zich.

Kleurgebruik

De veelheid aan kleurtonen die we in het ontwerp gebruiken, verwijst naar de oneindige mogelijkheden en verwantschap binnen het vakgebied. Tegelijkertijd sluiten deze kleuren naadloos aan bij de materialen en tinten die in het interieur worden gebruikt. We hebben deze kleuren gebaseerd op de echte kleurtonen van de prachtige producten die tevens in de ruimte tentoon gesteld worden.

Installatie

Het installeren van deze prachtige uitingen was een uitdagende taak, aangezien verschillende partijen tegelijkertijd aan het werk waren tijdens de eindsprint van de bouw. Maar dankzij de inzet en goede afstemming van alle betrokkenen is dit project tot een succesvol einde gebracht. Het resultaat is een indrukwekkende en harmonieuze integratie van kunst en architectuur, die onze identiteit en waarden als bedrijf weerspiegelt.

Ook opzoek naar een grafisch ontwerp voor uw visuele communicatie en drukwerk of meer weten over dit project? Neem dan contact met ons op.

“Mixus Studio bruist van creativiteit. Ze vertalen de klantvraag altijd naar iets bijzonders, iets onverwachts. Met oog voor detail creëren ze visueel interessante wandontwerpen en signing die perfect passen bij het gebouw en de mensen.

Samenwerken met Maxime en Miranda aan mooie uitingen is een plezier. Ze vervolmaken het gebouw met hun expertise en passie. Mixus Studio weet de juiste snaar te raken, of het nu om gedurfde statements of subtiele toevoegingen gaat.

Wil je sprankelende creativiteit en vakmanschap? Kies dan voor Mixus Studio. Ze brengen jouw visie tot leven op ongekende wijze.”

Joyce Onverwagt, Betiche, visuele beleving