Neem contact met ons op
info@mixusstudio.com

 

010 – 760 35 68

Baron Spiced Rum

Jonge ondernemers Danny Coppenrath en Dennis de Man kwamen met het idee om een rummerk te starten, geïnspireerd door het verhaal van opa Wil Coppenrath. Opa kreeg ooit een karaf rum van een kapitein en was sindsdien op zoek naar diezelfde unieke smaak. Zijn laatste wens was om die smaak te reproduceren. Danny en Dennis besloten dit te doen, maar dan beter en eigentijds.

De vraag van de klant was een visuele identiteit te creëren die luxe, kwaliteit en succes uitstraalt voor Baron Spiced Rum, ook geschikt voor de internationale markt. Het logo benadrukt de naam Baron met een beeldmerk van een berg die zowel een kroon als een pad naar succes symboliseert. “The Sweet Taste of Succes” weerspiegelt de rum en het motto van Baron. De huisstijl combineert diepblauw, roomtinten en goud voor een luxe uitstraling, ondersteund door een statige en modern font. De fotografie en visuele uitingen zijn warm en luxueus.

De fles is statig en luxueus met een glazen dop en een etiket dat de weg naar succes weergeeft, verlicht door een lamp onder de fles. Het logo, als een zon achter de berg, siert de top. Blauwtinten en gouden foliedruk geven diepte en allure aan de fles, terwijl de inhoud zichtbaar blijft voor een luchtige uitstraling.

De visuele identiteit van Baron sluit naadloos aan bij hun missie en visie. Wil je ook een unieke huisstijl ontwerpen voor je onderneming?

Ben je op zoek naar een verpakkingsontwerp? Neem dan contact met ons op.

Category

Drukwerk, Huisstijl Ontwerp