Neem contact met ons op
info@mixusstudio.com

 

010 – 760 35 68

Indochine

Boven Saigon Càphê, midden in de Rotterdamse Markthal is een stedelijke spa gevestigd met een verrassende twist – een cocktailbar! Dit is dé ultieme en vernieuwende spa-ervaring in Rotterdam. De naam van de spa is Indochine. Het is een eigentijdse locatie met veel groene accenten, geïnspireerd door de rustgevende sferen van Aziatische landen zoals Indonesië en Thailand.

De huisstijl straalt een ontspannen sfeer uit en verwijst naar zowel rust als naar Koh, het Thaise woord voor eiland, door en beeldmerk dat voort komt uit de vorm van een lotus en een palmboom. De poort symboliseert het betreden van een nieuwe, ontspannen wereld te midden van de stad. Deze boogvormen worden ook weerspiegeld in het interieur.

Het interieur van de spa straalt een lichte en ruime ambiance uit, met een overvloed aan natuurlijke materialen zoals hout, die een warme en uitnodigende sfeer creëren. Het minimalistische design zorgt voor een oase van rust en sereniteit, waardoor onze gasten zich volledig kunnen onderdompelen in een authentieke ontspanningservaring.

De sluit naadloos aan op de totale beleving die Indochine wil bieden. En dat is niet alles – in de toekomst kunnen Saigon Càphê en de spa zelfs samenwerken om bijzondere arrangementen aan te bieden, zodat onze bezoekers een onvergetelijke en complete ervaring kunnen beleven van dineren, relaxen en samenkomen. Reserveer je behandeling hier.

Ben je op zoek naar een visuele beleving? Neem dan contact met ons op.

Category

Drukwerk, Huisstijl Ontwerp