Neem contact met ons op
info@mixusstudio.com

 

010 – 760 35 68

YoYo! Fresh Tea Bar

YoYo! Fresh Tea Bar is opgericht door twee enthousiaste broers met de visie om het drinken van thee in Nederland op een nieuwe en trendy manier te introduceren. De vraag van de klant was: hoe kunnen we van YoYo! Fresh Tea Bar een jong en hip merk maken en onze doelgroep bereiken? En hoe kunnen we deze uitstraling zowel nationaal als internationaal voortzetten? Stap voor stap hebben we een aansprekende huisstijl ontwikkeld die meegroeit met het bedrijf. Van unieke menukaarten en posters tot op maat gemaakte toppingbar bordjes, en van raambeplakkingen tot standontwerpen, theeverpakkingen en online en offline campagnes, alles draagt bij aan de merkbeleving van dit snelgroeiende theebedrijf.

Dankzij een krachtige en consistente visuele communicatie en een duidelijke visie heeft YoYo! Fresh Tea Bar inmiddels meerdere locaties binnen- en buitenland geopend, en er zullen snel nog meer volgen. Wil je ook een huisstijl laten ontwerpen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder om jouw merk net zo onderscheidend en succesvol te maken als YoYo! Fresh Tea Bar. Met onze expertise in visuele communicatie en branding kunnen we een unieke en aantrekkelijke huisstijl creëren die perfect past bij jouw visie en doelstellingen.

“Wij werken inmiddels ruim 10 jaar samen met Mixus studio. Ik waardeer de creativiteit en flexibiliteit van Miranda en Maxime. De voorstellen en uitwerkingen van de designs sluiten altijd zeer goed aan bij onze wensen.”

W.C. Li, YoYo! Fresh Tea Bar

Category

Drukwerk, Huisstijl Ontwerp