Neem contact met ons op
info@mixusstudio.com

 

010 – 760 35 68

De Gemeentelijke Ombudsman Den Haag

De Ombudsman Den Haag staat klaar voor iedereen die vastloopt met de gemeente. Met onze onafhankelijke, vertrouwelijke en kosteloze dienstverlening zoeken we naar oplossingen voor allerlei problemen die burgers ervaren. Ons doel was om een heldere en frisse brochure te ontwikkelen, zodat we een breed publiek kunnen informeren en aanspreken. Het was belangrijk dat de stijl van de brochure zou aansluiten bij de nieuwe visuele identiteit die we eerder hebben gecreƫerd voor de Jeugdombudsman Den Haag.

Door consistente visuele elementen, kleuren en typografie te gebruiken, vertonen beide instellingen overlappingen in hun kenmerken. Toch heeft elke instelling een eigen karakter, gericht op hun specifieke doelgroep. Voor de Ombudsman Den Haag wilden we een ontwerp dat volwassen, benaderbaar en professioneel oogt. De brochure moest niet alleen informatief zijn, maar ook aantrekkelijk en gemakkelijk leesbaar voor verschillende leeftijdsgroepen en achtergronden.

Het eindresultaat is een volwassen ontwerp met een benaderbare, maar professionele uitstraling. Naast de brochure hebben we ook een poster ontwikkeld die de kernboodschap van de Ombudsman Den Haag verspreidt. Deze posters zijn opgehangen bij gemeentelijke instellingen en partnerorganisaties van de Ombudsman Den Haag, zodat zoveel mogelijk mensen worden bereikt.

Bekijk hier de website van De Ombudsman Den Haag voor meer informatie over hun dienstverlening en hoe ze je kunnen helpen.

Ben je ook op zoek naar een uniek grafisch ontwerp of wil je meer weten over dit project? Neem dan contact met ons op. We staan klaar om je te helpen. Je kunt hier onze werkwijze lezen en ontdekken hoe we te werk gaan om jouw visuele identiteit te ontwikkelen. Of je nu een brochure, poster of complete huisstijl nodig hebt, wij zorgen ervoor dat je opvalt en een blijvende indruk maakt.

Category

Drukwerk