Neem contact met ons op
info@mixusstudio.com

 

010 – 760 35 68

De Ridder, Wijn, Bier en Lekkernijen

De Ridder, wijn, bier en lekkernijen is een bijzondere speciaalzaak gevestigd in Barendrecht. Eigenaar Olaf de Ridder, een gepassioneerde vinoloog, heeft zijn liefde voor het vak en jarenlange ervaring samengebracht in deze winkel. We kregen de opdracht van de klant om een passende huisstijl te creëren met een unieke en eigenzinnige uitstraling die consistent kan worden toegepast in alle visuele communicatie.

Bij het ontwerpen van het logo hebben we ons laten inspireren door de naam van de eigenaar, ‘De Ridder’. Door een middeleeuws schild te combineren met een gevuld wijnglas ontstaat een modern maar tijdloos beeldmerk.

De golvende elementen uit het logo zijn doorgevoerd in de rest van de huisstijl, wat resulteert in een eigentijdse en opvallende identiteit. Deze komen terug op promotiemateriaal en op de gevelruiten van het pand.

Tweemaal per jaar verzorgen we de proeverijboekjes voor de voor- en najaarsproeverijen die De Ridder organiseert. Daarnaast wilde De Ridder ook online aanwezig zijn. Omdat persoonlijk contact en advies centraal staan, hebben we gekozen voor een eenvoudige website die mensen uitnodigt om de winkel te bezoeken.

Wil je ook een huisstijl laten ontwerpen of meer weten over dit project? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Category

Drukwerk, Huisstijl Ontwerp