De Ridder, Wijn, Bier en Lekkernijen

Huisstijl ontwerp

De Ridder, wijn, bier en lekkernijen is een speciaalzaak gelokaliseerd in Barendrecht. Eigenaar Olaf de Ridder is een vinoloog die zijn passie en jarenlange ervaring in de praktijk heeft gebracht in deze winkel. Wij werden door de klant benaderd om om een passende huisstijl te creëren met een unieke en eigenzinnige uitstraling welke kan worden doorgevoerd in alle visuele communicatie.

De Ridder, wijn, bier en lekkernijen, logo, Mixus studio

De Ridder, wijn, bier en lekkernijen, logo ontwerp, Mixus studio

Bij het ontwerpen van het logo zijn wij letterlijk uitgegaan van de naam van de eigenaar ‘De Ridder’. Door een middeleeuws schild te combineren met een gevuld wijnglas ontstaat een modern maar tijdloos beeldmerk.

Door de golvende elementen uit het logo door te voeren in de rest van de huisstijl ontstaat een eigentijds en opvallende identiteit. Deze komen terug op promotiemateriaal en op de gevelruiten van het pand.

De Ridder, wijn, bier en lekkernijen, boekje, Mixus studio

De Ridder, wijn, bier en lekkernijen, boekje, Mixus studio

De Ridder, wijn, bier en lekkernijen, boekje, Mixus studio

Naast een opvallend gevelontwerp maakten we ook proeverijboekjes, stickers en visitekaartjes.

De Ridder, wijn, bier en lekkernijen, website, Mixus studio

Ook wilde de Ridder online aanwezig zijn. Omdat de Ridder staat voor persoonlijk contact en advies is er gekozen voor een simplistische website die uitnodigt naar de winkel te komen.

Ook een huisstijl laten ontwerpen of meer weten of dit project? Neem dan contact met ons op.

“Afgelopen jaar ben ik mijn eigen winkel in wijn, speciaalbier en lekkernijen gestart. Mixus studio heeft reeds diverse producten voor ons geleverd waar ik zeer tevreden over ben. Van het prachtige logo, de website, bestickering van de winkel tot divers promotiemateriaal, met als hoogtepunt het mooie proefboekje voor onze eerste grote wijnproeverij. De stijl is modern, fris van kleur en opzet en past uitstekend bij ons, ook onze klanten waarderen het materiaal. Ik hoop nog lang met Miranda en Maxime te kunnen samenwerken.”
Olaf de Ridder, De Ridder, Wijn, bier en lekkernijen