Neem contact met ons op
info@mixusstudio.com

 

010 – 760 35 68

Saigon Càphê

Saigon Càphê Rotterdam, de nieuwste aanwinst in de Rotterdamse Markthal, is dé place-to-be. Deze vierde vestiging brengt de meeste uitdaging met zich mee vanwege het grote pand en de drukke locatie in de Rotterdamse Markthal. Bij Saigon Càphê kun je 24/7 genieten van drankjes en gerechten in een sfeer die de hele dag door voelt als thuis. Begin je dag met een heerlijke Vietnamese koffie en authentieke Vietnamese lekkernijen, of beleef ’s avonds onvergetelijke momenten met vrienden tijdens een gedeeld diner. Een absolute must-visit voor elke foodie.

Het interieur van Saigon Càphê is geïnspireerd op de sfeer van een Franse bistro en biedt een ontspannen en gezellige ambiance waar je volledig tot rust kunt komen en kunt genieten van de heerlijkste Vietnamese gerechten. Aangezien dit de vierde vestiging is van Saigon Càphê, bestond er al een beknopte huisstijl. Onze taak was om deze naar een hoger niveau te tillen om een nieuw publiek aan te spreken. De huisstijl moest herkenbaar, fris en speels zijn, en een totaalbeleving bieden die aansluit bij het vernieuwde interieurconcept en de trendy Rotterdammers zou aanspreken. Het logo is daarom een moderne vrouw met een traditionele Vietnamese Non La Hoed. Het silhouette en de onzichtbare ogen geven het geheel een mysterieuze uitstraling, wat perfect past bij de Franse sfeer.

De kleuren salie, donkergroen en rood vormen een prachtige combinatie die zowel traditie als moderniteit uitstralen. Rood symboliseert passie en avontuur, terwijl salie en groen rust en ontspanning weerspiegelen. Dit maakt ze perfect geschikt voor zowel het interieur als de culinaire ervaring. De visuele uitingen zijn helder en simplistisch, wat perfect past bij de sfeer van een Franse bistro. Hierdoor wordt de aandacht direct naar de kernboodschap getrokken, zonder afleiding van overbodige elementen. De prachtige fotografie met kleurrijke gerechten steelt zo de show.

Op zoek naar een uniek grafisch ontwerp of meer informatie over dit project? Neem dan contact met ons op.

“We zijn enorm onder de indruk van de creativiteit en flexibiliteit van Miranda en Maxime. Hun designs sluiten perfect aan bij onze wensen. Ze begrijpen onze visie en weten deze op een verfijnde en doordachte manier tot leven te brengen. Mixus Studio is niet bang voor veranderingen en past zich moeiteloos aan tijdens het proces. Hun professionaliteit en toewijding zijn bewonderenswaardig. Kortom, we bevelen Mixus Studio van harte aan voor elk ontwerpproject. Ze leveren consistent uitstekende resultaten en weten onze visie tot in de puntjes te realiseren.”

Saigon Càphê

Category

Drukwerk, Huisstijl Ontwerp