Neem contact met ons op
info@mixusstudio.com

 

010 – 760 35 68

DEARDan & Friends

Voor DEARDan & Friends hadden we het genoegen om vijf speciale kaarten te ontwerpen voor Het Klooster Oude Noorden, het bruisende Huis van de Wijk in Rotterdam. Deze kaarten waren bedoeld om buurtbewoners dichter bij elkaar te brengen en de banden te versterken.

Elke bewoner ontving een verzameling van vijf unieke kaarten, elk met hun eigen charme en boodschap. De opzet was eenvoudig maar krachtig: doorstuur de kaarten naar anderen in de buurt om eenzaamheid tegen te gaan en een glimlach te verspreiden.

Elke kaart zat boordevol plezier, of het nu ging om een vrolijk spelletje om samen te spelen of een opbeurende quote om de dag van de ontvanger wat lichter te maken. Het doel was om een warm gevoel van verbondenheid te creƫren in de buurt en tegelijkertijd wat vreugde te verspreiden.

Met deze kaarten wilden we niet alleen een boodschap van hoop en positiviteit overbrengen, maar ook een tastbare manier bieden om contact te maken met anderen en de gemeenschap te versterken. Het was een project vol liefde en vreugde, waarbij elke kaart een klein stukje geluk bracht aan degenen die het ontvingen.

Ook een huisstijl laten ontwerpen? Neem dan contact met ons op.

Category

Drukwerk