Neem contact met ons op
info@mixusstudio.com

 

010 – 760 35 68

Wah Nam Hong Restaurant

In The Westfield Mall of The Netherlands is een groot filiaal van Wah nam Hong, een vooraanstaand Aziatisch supermarkt, geopend. Dit vormt het vijfde filiaal van deze keten, met wie we al vele jaren succesvol samenwerken.

Het nieuwe filiaal herbergt tevens een restaurant, voorheen gerund door de gerenommeerde Maleisisch-Engelse chef-kok Norman Musa, bekend van verschillende internationale tv-programma’s en kookboeken. Voor het restaurant hebben we diverse materialen ontworpen, waaronder menukaarten, receptenkaarten, roll-up banners, advertenties en flyers. Deze zijn ontwikkeld in een visuele stijl die aansluit bij de branding van de supermarkt, maar met een eigen karakter.

De uitingen voor het restaurant zijn ontworpen om de kleurrijke Maleisische gerechten optimaal tot hun recht te laten komen. Het was van essentieel belang dat de hoogwaardige uitstraling van de gerechten door het design werd weerspiegeld in een betaalbaar prijspunt, waardoor ze zowel aantrekkelijk als toegankelijk zijn voor de klant.

Ook een huisstijl laten ontwerpen? Neem dan contact met ons op.

“Mixus studio werkt als ondersteunende partij voor Wah Nam Hong. Als wij snel een ontwerp of drukwerk nodig hebben, kan ik hier altijd terecht. Ze denken mee en hun flexibiliteit past erg bij onze werkwijze.”

CW Chan, Wah Nam Hong

Category

Drukwerk, Huisstijl Ontwerp