Neem contact met ons op
info@mixusstudio.com

 

010 – 760 35 68

Tea Boutique

In the Westfield Mall of The Netherlands heeft de Aziatische supermarkt, Wah Nam Hong, een nieuwe shop-in-shop geopend: de Tea Boutique.
Hier zijn originele Aziatische theesoorten en traditionele toebehoren verkrijgbaar, naast het organiseren van workshops, theeproeverijen en andere theegerelateerde evenementen. De Tea Boutique introduceert ook een eigen theelijn, waarbij diverse soorten thee worden verpakt in kleurrijke theeblikken die elk een eigen categorie vertegenwoordigen. Deze theeën zijn zowel in de winkels van Wah nam Hong als online verkrijgbaar.

Voor de Tea Boutique ontwikkelen we diverse communicatiemiddelen, variërend van event-stijlen tot roll-up banners en van informatieve schapkaartjes tot theemenu’s. De grafische stijl is consistent helder en gelaagd, waarbij moderne, simplistische vormen worden gecombineerd met traditionele elementen. Elk evenement krijgt een eigen unieke insteek en bijpassende stijl, die allemaal onder de paraplu van de visuele identiteit van de Tea Boutique vallen.

Ook een huisstijl laten ontwerpen? Neem dan contact met ons op.

“Mixus studio werkt als ondersteunende partij voor Wah Nam Hong. Als wij snel een ontwerp of drukwerk nodig hebben, kan ik hier altijd terecht. Ze denken mee en hun flexibiliteit past erg bij onze werkwijze.”

CW Chan, Wah Nam Hong

Category

Drukwerk, Huisstijl Ontwerp