Neem contact met ons op
info@mixusstudio.com

 

010 – 760 35 68

Wah Nam Hong

Wah Nam Hong heeft zich stevig gevestigd als een vooraanstaande Aziatische supermarkt in de Randstad, met vijf goedbezochte filialen. Toen ze ons benaderden, was hun vraag duidelijk: hoe kunnen we onze bestaande huisstijl consistent en professioneel toepassen in al onze visuele communicatie? Gezien de snelle dynamiek van de supermarkt zochten ze een flexibele partner die kon inspelen op hun behoeften en ondersteuning kon bieden bij het promoten van evenementen en het leveren van effectieve communicatiemiddelen in alle filialen.

Onze samenwerking als communicatiepartner met Wah Nam Hong is nu al meer dan 15 jaar. In die tijd hebben we een breed scala aan visuele uitingen ontworpen die perfect aansluiten bij hun merkidentiteit. We hebben niet alleen geholpen bij het versterken van hun visuele presentatie, maar ook bij het uitbreiden van hun huisstijl met nieuwe elementen zoals iconen en illustraties. Deze toevoegingen hebben niet alleen bijgedragen aan een consistente uitstraling maar hebben ook geholpen om hun boodschap krachtiger over te brengen aan hun diverse klantenkring.

Bekijk de webshop hier.

Ben je ook op zoek naar ondersteuning van een ervaren grafisch ontwerper of wil je meer weten over dit project? Neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om je verder te helpen en je visie tot leven te brengen.

“Mixus Studio werkt als ondersteunende partij voor Wah Nam Hong. Als wij snel een ontwerp of drukwerk nodig hebben, kan ik hier altijd terecht. Ze denken mee en hun flexibiliteit past erg bij onze werkwijze.”

CW Chan, Wah Nam Hong

Category

Drukwerk, Huisstijl Ontwerp