Neem contact met ons op
info@mixusstudio.com

 

010 – 760 35 68

The Poké Box

The Poké Box is de nieuwste Poké hit in Rotterdam, opgericht door twee jonge mannen met een passie voor verse ingrediënten. Het bedrijf, gevestigd aan de Wijnhaven, wil de trend van Poké bowls introduceren bij een breed publiek. Het logo, een visvormige box met eetstokjes als staart, straalt zowel kwaliteit als moderniteit uit. Het interieur, ontworpen door Smeele, is licht en open, met een centrale bar in de vorm van een box. Tijdens de verbouwing werd een raamafplakking gebruikt als aankondiging en promotie. Het menu, uitsluitend met illustraties, biedt een overzichtelijke en moderne presentatie van de vele opties.

Een grafische voorstelling bij de balie verduidelijkt het bestelproces. Andere uitingen zoals stempelkaarten en uitnodigingen voor de opening dragen bij aan de merkbeleving. De visuele identiteit richt zich op jonge professionals tussen de 25 en 35 jaar oud, met een focus op gezonde voeding en een moderne levensstijl. De huisstijl ademt kwaliteit en ambacht, ondersteund door samenwerkingen met lokale bedrijven zoals Schmidt Zeevis en Jordy’s Bakery. Het resultaat is een fris en opvallend ontwerp dat aansluit bij de doelgroep en de ambities van The Poké Box om uit te breiden naar andere steden.

Ook een huisstijl laten ontwerpen of een professionele website laten maken? Neem dan contact met ons op.

“Wij hebben Mixus studio benaderd met de vraag of ze een pakkende logo en huisstijl konden creëren voor ons. Uiteindelijk zijn wij, The Poké Box, zeer te spreken over het eindresultaat. Mixus studio luistert goed naar de wensen van de klant en denkt zowel creatief als out of the box mee.”

Hench Hsu, The Poke Box

Category

Drukwerk, Huisstijl Ontwerp