Neem contact met ons op
info@mixusstudio.com

 

010 – 760 35 68

Amazing Oriental

Met negentien filialen in Nederland en negen in Spanje is Amazing Oriental een van de grootste Aziatische supermarktketens in West-Europa. Voor de nieuwe filialen in Rotterdam en Almere zocht de klant naar een grafisch ontwerper om gevelconcepten te creëren die passen bij de bestaande huisstijl. Daarnaast kregen we de opdracht om promotionele tassen te ontwerpen.

Voor het nieuwe filiaal aan de West-Kruiskade hebben we een gevelconcept ontwikkeld dat later ook bij andere filialen kan worden toegepast. Het DTP-team van Amazing Oriental kan de concepten per filiaal aanpassen. Dit concept is ook gebruikt voor het filiaal in Almere, waarbij de groene lijnen, foto’s en typografie zorgen voor een uniforme stijl op alle gevels, ongeacht het formaat.

Voor de zomerbeurzen waar Amazing Oriental altijd aanwezig is, hebben we vier verschillende tassen ontworpen, elk gericht op producten uit een ander Aziatisch land. De opdracht was om traditionele tassen met een moderne twist te maken, voornamelijk bedoeld voor dames. De tassen werden verkocht op evenementen zoals de Libelle Zomerweek en de Huishoudbeurs, en waren een groot succes.

Ben je ook op zoek naar ondersteuning van een grafisch ontwerper of wil je meer informatie over dit project? Neem dan contact met ons op.

Category

Drukwerk, Huisstijl Ontwerp