Amazing Oriental

Print

Met negentien filialen in Nederland en negen in Spanje is Amazing Oriental één van de grootste Aziatische supermarktketens van West-Europa. De klant was opzoek naar een grafisch ontwerper die op basis van de bestaande huisstijl concepten voor de gevels konden maken voor de nieuwe filialen in Rotterdam en Almere.
Daarnaast werden wij gevraagd om een aantal ontwerpen te maken voor promotionele tassen.

Amazing Oriental, gevel ontwerp, Mixus studio

Amazing Oriental, gevel ontwerp, Mixus studio

Allereerst moest het nieuwe filiaal aan de West-Kruiskade een passende gevel uitstraling krijgen. Het voorstel is zo gemaakt dat deze op een later moment ook bij andere filialen kan worden doorgevoerd. De concepten kunnen per filiaal vrij ingevuld worden door het DTP team van Amazing Oriëntal. Het concept werd ook toegepast bij het filiaal in Almere. De groene lijnen, foto’s en typografie zorgen ervoor dat alle gevels, in welk formaat dan ook, een uniforme stijl hebben.

Amazing Oriental, tassen, Mixus studio

Amazing Oriental, tassen, Mixus studio

Amazing Oriental, tassen, Mixus studio

Voor de zomerbeurzen waar Amazing Oriental altijd aanwezig is, creëerden wij vier verschillende tassen waarin de producten van een Aziatisch land verkocht werden.
De opdrachtgever wilde een traditionele tas met een moderne draai welke vooral bedoeld is voor dames. De tassen werden onder andere verkocht op de Libelle Zomerweek en de Huishoudbeurs en waren een groot succes.

Ook opzoek naar ondersteuning van een grafisch ontwerper of meer weten over dit project? Neem dan contact met ons op.