Homij

Interieur Print

Het nieuwe kantoor van Homij in Vianen is een weerspiegeling van het bedrijf zijn activiteiten en ambities. Het ontwerp van de ruimtes en de uitstraling van het kantoor zijn gericht op de behoefte aan vergader- en overlegruimtes, zowel online als face-to-face. Het kantoor is licht, transparant, dynamisch en open, met een sfeer die uitnodigt tot productieve en creatieve samenwerking.

In samenwerking met Betiche hebben wij bijgedragen aan de merkbeleving door het toevoegen van opvallende accentwanden in vergaderruimtes en kantoren, evenals custom-made signing op glazen deuren, waaronder die van de vergaderruimtes en toiletten. Deze elementen versterken het interieurconcept en geven het kantoor een professionele en gastvrije uitstraling.

Het concept

Homij zorgt voor de installatie en het onderhoud van al het technische materiaal in gebouwen, maar hun werk is vaak onzichtbaar aan de buitenkant. Daarom hebben we bij deze gelegenheid een uniek effect gecreëerd waarbij de techniek achter de gevel zichtbaar wordt.

Met een gelaagd röntgeneffect kun je door de wanden heen kijken naar de technieken erachter, waardoor er een interessante samensmelting ontstaat tussen techniek en architectuur. Dit geeft niet alleen een nieuwe dimensie aan het gebouw, maar ook een respectabele blijk van de onopvallende, doch noodzakelijke bijdrage van Homij aan de technische infrastructuur.

Deze opdracht is gedaan in samenwerking met Betiche.

Ook opzoek naar een uniek grafisch design of meer weten over dit project? Neem dan contact met ons op.

“Mixus Studio barst van de creativiteit! Ze weten altijd precies hoe ze de wensen van de klant kunnen omtoveren tot iets buitengewoons, iets onverwachts. Denk aan adembenemende wandontwerpen en opvallende bewegwijzering die perfect passen bij het gebouw en de mensen die er gebruik van maken. Het is een waar genot om samen met Maxime en Miranda te werken aan deze prachtige uitingen die het gebouw compleet maken.”
Joyce Onverwagt, Betiche, visuele beleving