Neem contact met ons op
info@mixusstudio.com

 

010 – 760 35 68

Homij

Het nieuwe kantoor van Homij in Vianen weerspiegelt de activiteiten en ambities van het bedrijf. Het ontwerp van de ruimtes en de uitstraling van het kantoor zijn gericht op de behoefte aan vergader- en overlegruimtes, zowel online als persoonlijk. Het kantoor is licht, transparant, dynamisch en open, met een sfeer die uitnodigt tot productieve en creatieve samenwerking. In samenwerking met Betiche hebben we de merkbeleving versterkt door opvallende accentwanden toe te voegen in vergaderruimtes en kantoren, evenals custom-made signing op glazen deuren, waaronder die van de vergaderruimtes en toiletten. Deze elementen versterken het interieurconcept en geven het kantoor een professionele en gastvrije uitstraling.

Homij zorgt voor de installatie en het onderhoud van alle technische apparatuur in gebouwen, maar hun werk is vaak onzichtbaar aan de buitenkant. Om dit te veranderen, hebben we een uniek effect gecreëerd waarbij de techniek achter de gevel zichtbaar wordt. Met een gelaagd röntgeneffect kun je door de wanden heen kijken naar de technieken erachter, waardoor er een interessante samensmelting ontstaat tussen techniek en architectuur. Dit geeft niet alleen een nieuwe dimensie aan het gebouw, maar is ook een respectvolle erkenning van de onopvallende, doch noodzakelijke bijdrage van Homij aan de technische infrastructuur.

Deze opdracht is uitgevoerd in samenwerking met Betiche. Interesse in een uniek grafisch design of meer informatie over dit project? Neem dan contact met ons op.

Category

Interieur Prints