Neem contact met ons op
info@mixusstudio.com

 

010 – 760 35 68

Meatable

In het Plus Ultra-gebouw op het Bio Science Park in Leiden bevindt zich het kantoor van Meatable, een toonaangevend bedrijf in de ontwikkeling van kweekvlees. Het nieuwe hoofdkantoor, inclusief laboratorium, biedt ruimte voor groei en dient als ‘home away from home’ voor internationale medewerkers.

In samenwerking met Betiche, leverden wij een grafische bijdrage aan het interieurplan. Meatable streeft naar het produceren van echt vlees zonder schade aan te richten. Recentelijk hebben ze groen licht gekregen van zowel de Europese Unie als de FDA in de Verenigde Staten, wat hen vertrouwen geeft om hun producten binnen enkele jaren wereldwijd op de markt te brengen.
Het kantoor beschikt over vijf vergaderruimtes, elk met een unieke naam. Voor deze ruimtes ontwierpen we glasfolies en wanden met organische celvormen die het proces van stamcellen tot spier- en vetcellen symboliseren. De gelaagdheid en complexiteit worden speels weergegeven, terwijl gestreepte patronen de diversiteit benadrukken en een menselijk aspect toevoegen.

Praktisch gezien was er behoefte aan bewegwijzering bij de entree en privacy-oplossingen voor de vergaderruimtes. De privacy-glasfolies weerspiegelen de inspirerende wereld van Meatable. Daarnaast wilden ze hun werk voelbaar aanwezig laten zijn in de omgeving. Het bedrijf staat voor geavanceerde technologie en een hecht team met een duidelijke missie: een betere wereld voor dieren, mensen en de natuur. Deze kernwaarden zijn geïntegreerd in wandontwerpen en krachtige citaten, wat het kantoor een dynamische en inspirerende omgeving maakt.

Daarnaast creëerden we een perswand die Meatable recent gebruikte voor de allereerste tasting van kweekvlees in de EU. Op 17 april werd het eerste worstje van varkensvlees uit het laboratorium geproefd. Prins Constantijn noemde het “Een klein worstje, but a giant leap for mankind”.

Fotografie: Lucas van der Wee

Ben je op zoek naar een visuele beleving? Neem dan contact met ons op.

Category

Interieur Prints