Neem contact met ons op
info@mixusstudio.com

 

010 – 760 35 68

Mr. NonNo

Mr. NonNo is opgericht door een broer en zus met veel horecaervaring, beiden gepassioneerd door lekker eten. Bij Mr. NonNo kun je de hele dag terecht voor ontbijt en lunch in Rotterdam en Den Haag, met een scala aan zoete en hartige gerechten, van American pancakes tot melted toast. Voor koffie, sapjes, wijn en bier ben je hier ook aan het juiste adres. De sfeer is warm en uitnodigend, met een spelletjestafel waar je kunt genieten van gezelschapsspellen met vrienden, comfortabele banken en stoelen, en genoeg stopcontacten om met je laptop te werken. Het draait allemaal om een gezellige omgeving waar mensen samen kunnen eten, drinken en genieten.

Wij kregen de opdracht om een aansprekende visuele identiteit te creëren. NonNo komt van het Italiaanse woord voor opa, wat de inspiratie was voor de eigenaren. Het was hun wens om dit te verwerken in het beeldmerk. We hebben ervoor gekozen om opa letterlijk te gebruiken als beeldmerk, niet als oude man, maar als vitale jonge inspirator, herkenbaar aan zijn bril, snor en vlinderdas.

Het interieur van Mr. NonNo is geïnspireerd op het concept van een urban jungle, wat ook terugkomt in de menukaart. Deze is speels en vrolijk, maar tegelijkertijd overzichtelijk. We hebben kleuren gebruikt die terugkomen in het junglebehang, met een witte ondergrond en een abstract jungle patroon langs de rand. De menukaart heeft een langwerpig formaat dat wordt gevouwen in een tweeslag winkelvouw, perfect passend bij de presentatie op tafels.

Wil je ook een huisstijl voor je horecazaak of een aantrekkelijke menukaart laten ontwerpen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder

“Mixus studio heeft ons geholpen met het neerzetten van een look en feel voor onze restaurants. Het ontwerp van het logo, de menukaart, stempelkaarten en andere uitingen. Wij zijn zeer tevreden voor het geleverde werk en werken tot op de dag van vandaag nog steeds met elkaar samen. De dames werken snel, nauwkeurig, denken mee en geven creatieve oplossingen.”

V. Nobel, Mr. NonNo

Category

Drukwerk, Huisstijl Ontwerp