Neem contact met ons op
info@mixusstudio.com

 

010 – 760 35 68

Mr. NonNo

Mr. NonNo is opgericht door een ervaren broer-zus duo met liefde voor lekker eten. In Rotterdam en Den Haag bieden ze de hele dag door ontbijt en lunch met diverse zoete en hartige gerechten, zoals American pancakes en smeltende toast. Voor koffie, sappen, wijn en bier zit je hier goed. De sfeer is gastvrij met een speeltafel voor gezelschapsspellen en genoeg stopcontacten om te werken. Het draait om samen genieten in een gezellige ambiance.

We kregen de opdracht om een sterke visuele identiteit te ontwikkelen. ‘NonNo’ komt van het Italiaanse woord voor opa, wat de inspiratie was voor het logo. We kozen ervoor om opa niet als ouder, maar als een vitale, inspirerende figuur af te beelden, met bril, snor en vlinderdas.

Het interieur volgt een urban jungle concept, ook terug te zien in de speelse en overzichtelijke menukaart. De kleuren weerspiegelen het junglebehang, met een witte achtergrond en een abstract jungle patroon. De langwerpige menukaart is gevouwen in een tweeslag winkelvouw, perfect voor op tafel.

Heb je een huisstijl nodig voor je horecazaak of een aantrekkelijke menukaart? Neem contact op; we helpen graag!

“Mixus studio heeft ons geholpen met het neerzetten van een look en feel voor onze restaurants. Het ontwerp van het logo, de menukaart, stempelkaarten en andere uitingen. Wij zijn zeer tevreden voor het geleverde werk en werken tot op de dag van vandaag nog steeds met elkaar samen. De dames werken snel, nauwkeurig, denken mee en geven creatieve oplossingen.”

V. Nobel, Mr. NonNo

Category

Drukwerk, Huisstijl Ontwerp