Mr NonNo

Huisstijl ontwerp

Mr. NonNo is opgericht door een broer en zus met beide een passie en liefde voor lekker eten.

Bij Mr. NonNo kan je de hele dag terecht voor ontbijt en lunch in Rotterdam. Ze hebben zowel zoete als hartige gerechten, van American pancakes tot melted toast. Ook voor koffie, sapjes, wijn en bier ben je hier ook aan het juiste adres. Aan de spelletjestafel kan je spelletjes spelen met vrienden, er zijn comfortabele banken en stoelen en er zijn genoeg stopcontacten om hier met je laptop aan het werk te gaan. Alles draait om een warme omgeving waar mensen samen kunnen eten, drinken en genieten.
Wij werden gevraagd om een pakkende visuele identiteit te creëren.

NonNo komt van het Italiaanse woord voor opa, welke voor de eigenaren de inspiratie was voor het openen van deze horecaonderneming. Het was dan ook een wens om dit te verwerken als beeldmerk.
We kozen ervoor om opa letterlijk te gebruiken als beeldmerk, niet als oude man, maar als vitale jonge inspirator. Karakteristiek met bril, snor en vlinderdas.

Mr NonNo, Mixus studio, Logo

Het interieur van Mr. NonNo is gebaseerd op het concept van een urban jungle. Hetzelfde gevoel hebben we gebruikt voor de menukaart. Deze is speels en vrolijk, maar overzichtelijk. We hebben gekozen voor kleuren die terug komen in het junglebehang. De basis van de menukaart bestaat uit een witte ondergrond met een rand er om heen. De rand heeft een abstract jungle patroon. We zijn uitgegaan van een langwerpig formaat die gevouwen wordt in een twee slagen winkelvouw. Dit formaat leent zich perfect voor de manier waarop de menukaart gepresenteerd zal gaan worden, namelijk in een houder op de tafels.

Mr NonNo, Mixus studio, Menukaart

Mr NonNo, Mixus studio, Sfeer

Ook een horeca huisstijl of menukaart laten ontwerpen? Neem dan contact met ons op.

“Mixus studio heeft ons geholpen met het neerzetten van een look en feel voor onze restaurants. Het ontwerp van het logo, de menukaart, stempelkaarten en andere uitingen. Wij zijn zeer tevreden voor het geleverde werk en werken tot op de dag van vandaag nog steeds met elkaar samen. De dames werken snel, nauwkeurig, denken mee en geven creatieve oplossingen.”
V. Nobel, Mr. NonNo