Dim Dim Sum

Huisstijl ontwerp

Naast Amsterdam en Rotterdam heeft nu ook Den Haag een indoor foodmarket en tevens culinaire hotspot met stands van lokale horecaondernemers; De Foodhallen. Wij kregen de vraag om voor één van de ondernemingen de visuele identiteit te creëren. 

Dim Dim Sum, serveert zoals de naam al doet vermoeden traditionele dim sum en Aziatische gerechten. 

Dim Dim Sum, Mixus studio, Logo

Ondanks deze traditioneel gestoomde hapjes moest de onderneming een eigen hedendaagse visuele identiteit krijgen welke een brede doelgroep zou aanspreken. 

Dim Sum gaat vooral over samen eten en het vinden van een momentje van rust in de hedendaagse drukte. 

De visuele identiteit is gebaseerd op de karakteristieke neon van één van de drukste Aziatische steden ter wereld, namelijk Hong Kong. Neonkleuren als paars, roze en blauw vinden hier hun origine. 

Door gebruik te maken van een pakkend kleurenschema simuleren we bruisende avonden waarin de neon het best tot zijn recht komt. Het is tevens het moment dat mensen elkaar opzoeken voor een drankje en een hapje en samen de dag door nemen. 

Dim Dim Sum, Mixus studio, Menuscherm en Take away menu

Omdat de Foodhallen in Den Haag het doel heeft om mensen ook samen te laten genieten van eten en drinken was dit de perfecte basis voor de visuele identiteit. 

We maken gebruik door simpele lijnen en een rijk kleurenschema. 

Dim Dim Sum, Mixus studio, interieur

Illustraties illustreren de Aziatische keuken op een sprekende manier. Deze stijl komt terug op de selfiemuur en de menuschermen. De menuschermen zijn overzichtelijk en helder en werken goed samen met het interieur welke in samenwerking met Marc Engelen tot stand kwam. 

Het resulteert in een volledige beleving en een aanvulling voor de Foodhallen. 

Dim Dim Sum, Mixus studio, wandontwerp

Ook een huisstijl laten ontwerpen, een menukaart laten maken of opzoek naar passende horeca marketing voor je onderneming? Neem dan contact met ons op.