Neem contact met ons op
info@mixusstudio.com

 

010 – 760 35 68

Dim Dim Sum

Naast Amsterdam en Rotterdam heeft Den Haag nu ook een indoor foodmarket en culinaire hotspot: De Foodhallen. Eén van de ondernemingen binnen deze locatie, Dim Dim Sum, serveert traditionele dim sum en Aziatische gerechten. Ondanks de traditionele gerechten moest Dim Dim Sum een eigentijdse visuele identiteit krijgen die een breed publiek zou aanspreken. Dim Sum draait om samen eten en het vinden van een rustmoment in de hedendaagse drukte. De visuele identiteit is geïnspireerd op de kenmerkende neonverlichting van Hong Kong, één van ’s werelds drukste Aziatische steden, waar neonkleuren als paars, roze en blauw hun oorsprong vinden. Door een pakkend kleurenschema te gebruiken, simuleren we bruisende avonden waarop neonverlichting tot zijn recht komt en mensen samenkomen voor een drankje en hapje.

De Foodhallen in Den Haag hebben als doel mensen samen te laten genieten van eten en drinken, wat de perfecte basis vormde voor de visuele identiteit van Dim Dim Sum. We hebben gekozen voor simpele lijnen en een rijk kleurenschema. Illustraties op de selfiemuur en menuschermen brengen de Aziatische keuken op een sprekende manier tot leven. De menuschermen zijn overzichtelijk en helder, passend bij het interieur dat in samenwerking met Marc Engelen tot stand kwam. Dit resulteert in een complete beleving en een waardevolle toevoeging voor De Foodhallen.

Ben je op zoek naar een huisstijl, menukaart of passende marketing voor je horecaonderneming? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Category

Drukwerk, Huisstijl Ontwerp