Neem contact met ons op
info@mixusstudio.com

 

010 – 760 35 68

POL Rotterdam

POL is al meer dan 25 jaar een icoon in Rotterdam, gelegen aan de Rotterdamse Meent. Voor POL hebben we een nieuwe menu-, dranken- en snackkaart gecreëerd. Het café onderscheidt zich altijd door zijn unieke aanbod: geen standaard bitterballen en bier, maar verrassende huisgemaakte gerechtjes en speciaalbiertjes voor een unieke ervaring. Met het nieuwe shared dining concept, waarbij gerechtjes van over de hele wereld worden gedeeld, wordt de gezelligheid nog meer benadrukt. De kaart is overzichtelijker gemaakt door verkleining, scherpere teksten en duidelijke categorisatie.

Recentelijk heeft POL het interieur vernieuwd, en nu was het tijd voor de menukaarten. De uitingen zijn geïnspireerd op het Art Deco-interieur en het nieuwe logo, met een stijlvolle uitstraling en ouderwetse gezelligheid. De okergele kleur gecombineerd met diep zwart zorgt voor een chique, volwassen uitstraling die ook terugkomt in de vormen, lettertypen en kleuren van de menukaarten. Het hexagonale patroon, veelvoorkomend in het interieur, is ook opgenomen in de menu- en drankenkaart, wat zorgt voor eenheid. Kleurvlakken en lijnen creëren niet alleen een unieke uitstraling, maar ook overzicht op de menukaarten.

De menukaarten hebben geen standaardformaat; we hebben gekozen voor twee vierkante kaarten en een standaard drankenkaart die samen een krachtig geheel vormen.

Wil je ook een menukaart laten ontwerpen of meer weten over dit project? Neem dan contact met ons op.

Category

Drukwerk, Huisstijl Ontwerp