Neem contact met ons op
info@mixusstudio.com

 

010 – 760 35 68

O3

In O3 slaan Dak kindercentra, Basisschool Jan van Nassau en Welzijnsorganisatie Zebra de handen ineen als een bruisend ontmoetingspunt voor diverse mensen, culturen, instanties en ideeën. Betiche, visuele beleving, benaderde ons voor een concept voor de nieuwe Jan van Nassauschool, gericht op het versterken van de visie van O3 en de sfeer binnen het gebouw. We wilden de multiculturele gebruikers een thuisgevoel geven, met de drie O’s als leidraad.

Bij het ontwerpen van de glas- en wandontwerpen onderzochten we wereldpatronen van de 40 meest voorkomende nationaliteiten in Nederland. We categoriseerden en moderniseerden deze patronen, gekoppeld aan icoontjes afgeleid van traditionele wereldpatronen.

Deze iconen zijn geïntegreerd in een cirkel van wereldpatronen die elkaar versterken, zoals de diverse activiteiten in O3. De groei van de cirkels symboliseert de expansieve mogelijkheden van O3, waar kinderen, bewoners, de buurt en de samenleving kunnen bloeien en groeien. Naast de wereldse iconen hebben we ook speciale toiletborden (dames, heren, meisjes, jongens, minder validen en kleedkamers) en een zingende dakkas ontworpen.

Verder hebben we voor elke klas unieke rapportbladen ontwikkeld, die eenvoudig digitaal door leerkrachten kunnen worden ingevuld.

Wil je meer weten over onze aanpak of een uniek ontwerp voor jouw project? Neem gerust contact met ons op; we staan klaar om je verder te helpen..

 

“Mixus Studio bruist van creativiteit. Ze vertalen de klantvraag altijd naar iets bijzonders, iets onverwachts. Met oog voor detail creëren ze visueel interessante wandontwerpen en signing die perfect passen bij het gebouw en de mensen.
Samenwerken met Maxime en Miranda aan mooie uitingen is een plezier. Ze vervolmaken het gebouw met hun expertise en passie. Mixus Studio weet de juiste snaar te raken, of het nu om gedurfde statements of subtiele toevoegingen gaat.”

J. Onverwagt, Betiche, Visuele Beleving

Category

Drukwerk, Huisstijl Ontwerp, Interieur Prints