Neem contact met ons op
info@mixusstudio.com

 

010 – 760 35 68

Enver

Enver is een pleegzorgonderneming die actief is in de regio Rotterdam Rijnmond, Zuid-Holland en Midden-Holland. Hun missie is om een goede basis te bieden voor ieder kind. Enver richt zich op kinderen, jongeren en ouders of verzorgers. Ze bieden ondersteuning en zorg wanneer de ontwikkeling van een kind in gevaar komt. Voor hun nieuwe kantoor wilden ze een toegankelijke en vriendelijke omgeving creëren, waar zowel het personeel zich trots en prettig zou voelen om te werken als waar cliënten zich veilig en welkom zouden voelen.

In opdracht van Betiche, visuele beleving, kregen wij de taak om het design te verzorgen. Ons concept was gebaseerd op de kernwaarden van Enver: altijd in beweging en mensen helpen op weg. We wilden deze principes tot uiting brengen in het gebouw. Met behulp van de schakel uit het logo hebben we een systeem ontwikkeld om deze beweging visueel te maken.

Voor de glazen wanden in de kantoren en het cliëntgedeelte hebben we een patroon gecreëerd dat lijkt te bewegen, gebaseerd op de vorm van de schakel uit de huisstijl. Dit patroon symboliseert het idee van vallen, opstaan en doorgaan, oftewel ‘En verder’. Het privacygedeelte bevat kleine doorkijkjes in het patroon om het gevoel van verbondenheid te versterken.

Op de welkomstdesk en op verschillende wanden hebben we een patroon aangebracht bestaande uit schakels in de huisstijlkleuren van Enver. Het patroon is dynamisch en verandert constant, maar door het kleurgebruik blijft het toch rustgevend. Deze beweging loopt door het hele gebouw heen en draagt bij aan een gevoel van continuïteit.

Op de derde verdieping hebben we het patroon ook verwerkt in petfelt patronen, die zorgen voor prettige afscheidingen en goede akoestiek.

Bij de brandslanghaspel wilden we een speels element toevoegen. Daarom hebben we een van de schakels uit het logo gebruikt om een vlam te creëren, voor een luchtig en verrassend effect.

Ben je ook op zoek naar een uniek grafisch design of wil je meer weten over dit project? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We vertellen je graag meer.

Category

Interieur Prints