Neem contact met ons op
info@mixusstudio.com

 

010 – 760 35 68

Txosta

Na vier succesvolle jaren in de hoofdstad, besloten de drie oprichters van De Foodhallen dat het tijd was om uit te breiden naar Rotterdam. Met een mix van inspirerende ondernemers hebben ze daar een culinaire hotspot gecreëerd. Eén van deze ondernemingen is TXOSTA, waar je kunt genieten van overheerlijke pintxos en tapas. Dankzij de Baskische invloeden en hoogwaardige recepten kun je hier een authentieke maaltijd ervaren. Het draait hier om samen genieten van kleine hapjes, aangezien Basken vaak tot wel 6 keer per dag eten.

De vraag van de klant was duidelijk: creëer een pakkende visuele identiteit die authenticiteit, cultuur, gezelligheid en sfeer uitstraalt. Voor deze identiteit hebben we ons laten inspireren door de art-deco stijl van de jaren 20. Deze periode wordt vaak geassocieerd met sfeer, mode, gezelligheid, feestelijkheid en kunst, en dat wilden we terugbrengen in de uitstraling van TXOSTA. Bij TXOSTA geniet je van kwalitatieve shared dining in een warme en nostalgische setting.

Het logo is ontworpen in een lettertype dat geïnspireerd is op de jaren 20. De kleuren sluiten aan bij de terracotta tinten die kenmerkend zijn voor het oude fabriekspand waarin de Foodhallen Rotterdam zijn gevestigd. Warm geel staat voor creativiteit en warmte, terwijl petrol blauw symbool staat voor kwaliteit en puurheid. Art-deco geïnspireerde decoratieve en geometrische patronen voegen een extra visuele laag toe aan de huisstijl, die terug te vinden is in diverse uitingen zoals menukaarten, menuschermen, flyers, posters en andere visuals.

Deze visuele identiteit wordt versterkt door het interieur, dat is ontworpen door Mark Engelen. Door het grote succes van TXOSTA in de Foodhallen Rotterdam is er nu ook een vestiging geopend in De Foodhallen in Amsterdam.

Ben je op zoek naar een unieke huisstijl, een op maat gemaakte menukaart of passende marketing voor jouw horeca-onderneming? Of wil je meer weten over dit project? Neem dan contact met ons op.

Category

Drukwerk, Huisstijl Ontwerp