Neem contact met ons op
info@mixusstudio.com

 

010 – 760 35 68

Txosta

Na vier succesvolle jaren in de hoofdstad besloten de drie oprichters van De Foodhallen uit te breiden naar Rotterdam. Ze creëerden er een culinaire hotspot met een mix van inspirerende ondernemers, waaronder TXOSTA. Hier geniet je van heerlijke pintxos en tapas met authentieke Baskische invloeden en hoogwaardige recepten, bedoeld om samen te delen, zoals Basken dat tot wel 6 keer per dag doen.

De klant vroeg om een visuele identiteit die authenticiteit, cultuur, gezelligheid en sfeer uitstraalt. We lieten ons inspireren door de bruisende art-deco stijl van de jaren ’20, bekend om zijn sfeer, mode, feestelijkheid en kunst, en brachten dat terug in TXOSTA’s uitstraling. Hier geniet je van kwalitatieve shared dining in een warme, nostalgische setting.

Het logo is ontworpen in een jaren ’20 lettertype, met kleuren die aansluiten bij de terracotta tinten van het historische fabriekspand van De Foodhallen Rotterdam. Warm geel staat voor creativiteit en gastvrijheid, terwijl petrol blauw symbool staat voor kwaliteit en puurheid. Art-deco geïnspireerde decoratieve en geometrische patronen verrijken de huisstijl, te zien op menukaarten, schermen, flyers, posters en andere visuals.

Het interieur, ontworpen door Marc Engelen, versterkt deze visuele identiteit. Door het succes in Rotterdam opende TXOSTA ook een vestiging in De Foodhallen Amsterdam.

Op zoek naar een unieke huisstijl, een op maat gemaakte menukaart of passende marketing voor jouw horecazaak? Of wil je meer weten over dit project? Neem dan contact met ons op, wij helpen graag jouw visie te realiseren.

Category

Drukwerk, Huisstijl Ontwerp