Txosta

Horeca huisstijl

Na vier succesvolle jaren in de hoofdstad, vonden de drie oprichters van De Foodhallen het tijd om te groeien. Door een mix van inspirerende ondernemers zijn ze de culinaire hotspot van Rotterdam.

Eén van deze ondernemingen is TXOSTA. Bij TXOSTA kan je genieten van overheerlijke pintxos en tapas. Door de Baskische inslag en hoogwaardige recepten kan je hier terecht voor een echte authentieke maaltijd. Het gaat hier om het samen eten van kleine hapjes, want Basken eten vaak wel 6 keer per dag.

Txosta, Mixus studio, sfeerbeeld

De vraag van de klant: Creëer een pakkende visuele identiteit, welke authenticiteit, cultuur, gezelligheid en sfeer uitstraalt.

Voor de visuele identiteit zijn we uitgegaan van een art-deco geïnspireerde stijl. De jaren 20 worden vaak gezien als een sfeervolle periode vol feest, mode, gezelligheid, feestelijkheid en kunst. Deze sfeer wilden we terug brengen in de visuele identiteit van TXOSTA. Bij TXOSTA geniet je van shared dining van hoge kwaliteit. Een identiteit die zowel kwaliteit als warmte en nostalgie uitstraalt.

Txosta, Mixus studio, menubord

Het logo is daarom gecreëerd in een jaren 20 geïnspireerd font. De kleurstellingen sluiten aan bij de terracotta tonen die terug komen in het oude fabriekspand waar de Foodhallen Rotterdam gevestigd zijn.

Txosta, Mixus studio, logo

Warm geel voor creativiteit en warmte en petrol blauw voor kwaliteit en puurheid. Art-deco geïnspireerde decoratieve en geometrische patronen geven de huisstijl een extra visuele laag welke terug komt in de visuele uitingen als: menukaarten, menuschermen, flyers, posters en andere visuals.

Txosta, Mixus studio, menuborden ontwerp

Txosta, Mixus studio, menuborden

Txosta, Mixus studio, visitekaartje

Txosta, Mixus studio, spaarkaart

Txosta, Mixus studio, flyer

Txosta, Mixus studio, poster

Deze visuele identiteit wordt versterkt in het interieur, welke is ontworpen door Mark Engelen.

Txosta, Mixus studio, interieur ontwerp

Txosta, Mixus studio, interieur

Door het grote succes van TXOSTA in de Foodhallen Rotterdam is er nu ook een vestiging geopend in De Foodhallen in Amsterdam.

Ook een huisstijl laten ontwerpen, een menukaart laten maken of opzoek naar passende horeca marketing voor uw onderneming? Of wil je meer weten of dit project? Neem dan contact met ons op.