Nieuw Peking

Huisstijl ontwerp

Nieuw Peking is een restaurant gevestigd in Den Haag. Met hun traditionele Surinaams-Chinese keuken zijn ze al jaren de plek in Den Haag om heerlijk te eten. De klant wilde graag een nieuwe huisstijl laten ontwerpen en een nieuwe menukaart laten maken. De visuele uitingen moesten van deze tijd zijn, maar wel de traditionele Aziatische sfeer behouden.

Met een traditionele Aziatische stijl in gedachten, maakten wij een handgemaakt logo. Dit zorgt voor een traditioneel en ambachtelijk gevoel.

Nieuw Peking, logo, Mixus studio

Nieuw Peking, logo ontwerp, Mixus studio

Ook pasten we de menu’s aan welke we hebben geïllustreerd met simplistische inkttekeningen en aansluiten bij het logo. De kaart werd heringedeeld om het grote menu toegankelijker en overzichtelijker te maken.

Nieuw Peking, menukaart, Mixus studio

Nieuw Peking, menukaart, Mixus studio

Verder ontwikkelde we een basis voor de promotie uitingen van Nieuw Peking. Zo ontwikkelden we een poster voor acties met een bijpassende flyer.

Nieuw Peking, poster, Mixus studio

De website kon hierna natuurlijk niet achterblijven en we ontwikkelde een simpele en overzichtelijke website om ook online goed vindbaar te zijn.

Nieuw Peking, website, Mixus studio

Ook een huisstijl laten ontwerpen, een menukaart laten maken of opzoek naar passende horeca marketing voor uw onderneming? Neem dan contact met ons op.

“Ik ben zeer tevreden met Mixus studio dat mijn restaurant heeft voorzien van een prachtige huisstijl. Ze begrepen direct de essentie van het restaurant en hebben een visueel concept gecreëerd dat perfect aansluit bij mijn identiteit. De huisstijl is fris en tijdloos, en elk aspect is zorgvuldig gekozen voor een consistente uitstraling. Het team reageerde snel op mijn feedback en was flexibel in het aanbrengen van aanpassingen. Ik ben trots op het eindresultaat en beveel dit ontwerpteam ten zeerste aan voor een snel en perfect passende huisstijl.”
A. Chan, Nieuw Peking